УНІАН-ТБ стане спортивно-новинним каналом

УНІАН-ТБ стане спортивно-новинним каналом

30 Січня 2014
6473
30 Січня 2014
19:13

УНІАН-ТБ стане спортивно-новинним каналом

6473
УНІАН-ТБ стане спортивно-новинним каналом
УНІАН-ТБ стане спортивно-новинним каналом

Група «1+1 медіа» проводить переформатування телеканалу УНІАН-ТБ. Про це пише газета «Коммерсантъ-Украина» з посиланням на керівника продажів групи Валерія Вареницю.

 

«10 лютого ми плануємо завершити ребрендинг телеканалу - УНІАН-ТБ стане спортивно-новинним», - повідомив пан Варениця.

 

Зі слів пана Варениці, ребрендинг УНІАН-ТБ є «оптимізацією витрат» у межах холдингу. «Група "1+1 медіа" має права на трансляцію Ліги чемпіонів, Ліги Європи і чемпіонату України з футболу. Однак на основних каналах ми показуємо тільки один-два матчі. Тепер у групі буде окремий канал тільки з новинами і спортом», - повідомив він.

 

Поки що заява на переоформлення ліцензії до Національної ради з питань телебачення і радіомовлення не надходила.

 

Як відомо, телеканал УНІАН-ТБ має ліцензію на мовлення в мультиплексі МХ-4 разом з телеканалом «М2-Естрада», а також ліцензію на супутникове мовлення. Відповідно до супутникової ліцензії УНІАН-ТБ має пізнавально-інформаційних формат, а в ефірі транслюються новинні та суспільно-політичні програми телеканалу «1+1».

 

Нагадаємо, що медіагрупа «Інтер» запускає новинний канал на базі молодіжного каналу Zoom. Запуск планується на початок нового телевізійного сезону, можливо, на вересень. Раніше «Детектор медіа» повідомляла, що канал створюється під робочою назвою «Інтерв'ю», однак керівник редакції інформаційно-аналітичних програм нового каналу Лаврентій Малазонія розповів, що назва Zoom наразі влаштовує групу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6473
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду