Сергій Перцев став генпродюсером М1, Андрій Стадницький очолив інформслужбу

Сергій Перцев став генпродюсером М1, Андрій Стадницький очолив інформслужбу

16 Січня 2014
8647
16 Січня 2014
14:26

Сергій Перцев став генпродюсером М1, Андрій Стадницький очолив інформслужбу

8647
1 березня М1 запустить оновлену сітку. У 2014 році канал почне виробляти цілісний лінійний інформаційно-розважальний продукт
Сергій Перцев став генпродюсером М1, Андрій Стадницький очолив інформслужбу
Сергій Перцев став генпродюсером М1, Андрій Стадницький очолив інформслужбу

З нового року на каналі М1 відбулися кадрові зміни. На посаду генерального продюсера каналу був призначений Сергій Перцев (на фото), інформаційну службу очолив Андрій Стадницький. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Сергій Перцев працює на М1 з дня заснування і пройшов шлях від дизайнера відеографіки до посади арт-директора, а з початку літа 2013 року - головного режисера каналу.

 

«З 1 березня ми плануємо запустити оновлену сітку каналу М1. Проекти каналу, що полюбилися глядачам, будуть представлені в оновленому вигляді, з'являться нові обличчя. Акцент зробимо на інтерактив та онлайн-спілкування з глядачем. А ті проекти, які себе вичерпали, будуть переформатовані або взагалі закриті», - розповів новий генеральний продюсер.

 

 

Посада генерального продюсера була вакантною відтоді, як влітку 2011 року багаторічний генпродюсер М1 Валентин Коваль став генеральним директором каналів М1 та М2 замість Олександра Асаулюка, який залишив компанію.

 

Зі слів пана Коваля, 2014 рік буде досить складним у фінансовому плані, це вимагає нових підходів в організації виробництва, тож канал чекає низка структурних змін. У зв'язку із цим було вирішено запровадити нову для М1 систему управління проектами та відновити позицію генерального продюсера.

 

«Ми знайомі і співпрацюємо із Сергієм Перцевим уже майже 15 років. Сергій відомий в шоу-бізнесових колах як талановитий кліпмейкер, його дизайнерські таланти неодноразово приносили каналу перемоги в "Телетріумфі". У 2013 році Сергій запустив ряд проектів, які успішно пройшли в ефірі, і мені здається, пост генпродюсера йому сьогодні по плечу», - сказав Валентин Коваль.

 

Андрій Стадницький раніше відповідав за виробництво програм для каналу М2, а у 2013 році створив програму «Попконвейер», аналогів якої, на думку гендиректора М1 та М2, не було ще з часів «Мелорами» на каналі «Інтер». «У 2014 році ми розраховуємо на створення цілісного лінійного інформаційно-розважального продукту на М1, чим і буде займатися Андрій», - прокоментував нове призначення Валентин Коваль.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8647
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду