Журнал «Фокус» запускає спецпроект із новими журналістами

Журнал «Фокус» запускає спецпроект із новими журналістами

16 Січня 2014
3942
16 Січня 2014
11:21

Журнал «Фокус» запускає спецпроект із новими журналістами

3942
Журнал «Фокус» запускає спецпроект із новими журналістами
Журнал «Фокус» запускає спецпроект із новими журналістами

З січня 2014 року «Фокус» запускає щотижневі спецпроекти у новій рубриці «Гід «Фокуса»». Про це повідомляє  піар-відділ видання.

 

Перший спецпроект присвячений інноваціям в автоіндустрії і новинкам Детройтського автосалону-2014.

 

«По-суті, це ще один маленький журнал у великому журналі, який проводить читача у світ актуальних новинок і важливих подій в Україні та світі», - йдеться у повідомленні «Фокусу».

 

Нагадаємо, у грудні працювати у журнал «Фокус» прийшли журналісти, які звільнілись з видань  «Корреспондент», «Forbes. Украина» та інших ЗМІ.

 

«У редакції нові та яскраві автори, які зібрані тут не просто так, а виключно для того, щоб дати вам журнал нової якості . Словом, тут багато нового - дивіться самі. Колишніми залишаються лише наше бажання і, що нині дуже важливо, можливість робити для вас сучасний суспільно-політичний тижневик, що допомагає об'єктивно орієнтуватися у тому, що відбувається в країні та за її межами», - зазначила головний редактор журналу Яна Мойсеєнкова.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 17 січня нове число журналу «Фокус» вийшло у новому форматі та дизайні. Зовнішній вигляд журналу змінений: «Фокус» виходитиме в новому, збільшеному розмірі, на білому глянцевому папері і з новою, лаконічною версткою.

 

 

Як писала «Детектор медіа»,  17 червня медіахолдинг UMH group продав проект «Фокус» українській групі Vertex United. В офіційному прес-релізі про угоду група Vertex United заявила про свій намір розвивати «Фокус» як авторитетне джерело актуальної ділової інформації і підтримувати стандарти незалежної журналістики, прийняті у виданні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3942
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду