Донецький телеканал з ліцензією в МХ-5 продали за 95 тис. грн

Донецький телеканал з ліцензією в МХ-5 продали за 95 тис. грн

16 Січня 2014
4599
16 Січня 2014
10:35

Донецький телеканал з ліцензією в МХ-5 продали за 95 тис. грн

4599
Донецький телеканал з ліцензією в МХ-5 продали за 95 тис. грн
Донецький телеканал з ліцензією в МХ-5 продали за 95 тис. грн

Андрій Будяк продав товариство з обмеженою відповідальністю «БіТіВі компані», що володіє ліцензією на ефірне цифрове мовлення в мультиплексі МХ-5 у Донецьку (телеканал «Новый город»). Сума угоди - 95 тисяч гривень. Про це повідомляють «Новости Донбасса» з посиланням на самого пана Будяка. «Я продав підприємство з ліцензією за 95 тисяч гривень», - сказав він.

 

Новий власник ТОВ «БіТіВі компані» - ТОВ «Альмадін плюс», яке зареєстровано в Києві в серпні 2013 року. Статутний фонд «Альмадіна» - 4 тисячі гривень. Власник цього підприємства - Віктор Горенецький.

 

Пан Будяк не розказав про плани нового власника підприємства, оскільки його з ними не знайомили.

 

2 квітня 2013 року комунальне підприємство Донецької міської ради «Донецький міський центр інформування населення» увійшло до складу засновників ТОВ «БіТіВі компані», яке на той момент повністю належало пану Будяку. Але вже 29 листопада 2013 року комунальне підприємство вийшло зі складу засновників цієї компанії. За словами чиновників, у міськради немає грошей на утримання власного телеканалу.

 

З бюджету за 2013 рік було витрачено на роботу «Нового города» 500 тисяч гривень з основного фонду і 1 млн 60 тис. 692 гривні із спеціального фонду бюджету. Разом 1 млн 560 тис. 692 гривні. У цю суму входив також ремонт приміщення на вулиці Артема , 123 (будівля кінотеатру Шевченка), де на 400 квадратних метрах повинна була розміщуватися студія муніципального каналу. На сьогоднішній день комунальне підприємство орендує офіс за адресою: проспект Ілліча 19а в пентхаусі - там же знаходиться і ТОВ «БіТіВі компані».

 

Андрій Будяк у минулому очолював дніпропетровський 34 канал, що входить до складу холдингу «Медіа Група Україна» Ріната Ахметова. Також він є гендиректором телеканалу «Скіф-2» з Костянтинівки Донецької області, що належить ВО «Конті» Бориса Колеснікова.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4599
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду