ТЕТ знімає п’ятий сезон скетчкому «Віталька»

ТЕТ знімає п’ятий сезон скетчкому «Віталька»

14 Січня 2014
7214
14 Січня 2014
13:58

ТЕТ знімає п’ятий сезон скетчкому «Віталька»

7214
ТЕТ знімає п’ятий сезон скетчкому «Віталька»
ТЕТ знімає п’ятий сезон скетчкому «Віталька»

Телеканал ТЕТ почав зйомки п'ятого сезону скетчкому «Віталька». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Нові серії скетчкому вийдуть в ефірі каналу ТЕТ навесні.

 

У новому сезоні головний герой скетчкому турбуватиметься про свій зовнішній вигляд та намагатиметься змінити свій образ. У одній із серій Віталька стане героєм шоу «Мода народу».

 

«Взагалі, схоже, наш герой у п'ятому сезоні не на жарт замислиться над своїм зовнішнім виглядом. Ну, а куди ж йти за порадою щодо зміни іміджу, як не до Данила Грачова і його фей на шоу «Моду народу»? Так що не дивуйтеся, коли побачите Вітальку в якості героя одного з випусків», - йдеться у повідомленні прес-служби.

 

Також у новому сезоні Віталька розпочне подорож містами України, зокрема він відвідає Полтаву, Львів та Харків.

 

Нагадаємо, у листопаді стало відомо, що російський телеканал «Перець» придбав у каналу ТЕТ право на трансляцію скетчкому «Віталька» на своєму каналі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7214
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду