Журналістська «команда Льовочкіна», що пішла з «Інтера», планує запустити новинний канал

26 Грудня 2013
12849
26 Грудня 2013
18:34

Журналістська «команда Льовочкіна», що пішла з «Інтера», планує запустити новинний канал

12849
Журналістська «команда Льовочкіна», що пішла з «Інтера», планує запустити новинний канал

«Команда журналістів» глави Адміністрації президента Сергія Льовочкіна, яка працювала на телеканалі «Інтер», планує найближчим часом запустити новинний канал. Цю інформацію «Детектор медіа» отримала з власних джерел, наближених до Адміністрації президента, її також підтвердив директор «Національних інформаційних систем» (НІС) Назім Бедіров.

 

Зокрема, на початку 2014 року буде запущено новинний канал, директором якого має стати Назім Бедіров, головним редактором  - Лаврентій Малазонія. Якщо пан Малазонія буде займатися виробництвом новин, то пан Бедіров - розвитком каналу загалом. З каналом також співпрацюватиме Ігор Шувалов.

 

Наразі вже визначено бюджет каналу. Фінансуватиметься канал в рамках медіагрупи «Інтер».

 

Нагадаємо, директор «Національних інформаційних систем» (НІС) Назім Бедіров, виконавчий директор Лаврентій Малазонія та  Ігор Шувалов, яких пов'язують з Сергієм Льовочкіним, вирішили припинити співпрацю з телеканалом «Інтер».

 

Новим керівником НІСу став Антон Нікітін, який наразі виконує обов'язки головного редактора і є членом правління телеканалу «Інтер».

 

На медіаринку вже протягом року обговорювались можливі наміри групи «Інтер» запустити новинний канал.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12849
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Jew
3766 дн. тому
Революционеры из УП и матерые контрреволюционеры Шувалов-Малазония будут конечно же мочить олигархов.:-)) И за деньги самих олигархов?:-))) сукины дети пройдохи:-)) Причем Малазония, если верить интернету, продвигал УП на заре становления оной. На самом деле они все евреи, и это еврейский заговор против евреев-олигархов:-)))
wisawi
3766 дн. тому
Все логично и закономерно. У Левочкина есть уже полностью контролируемый им и Кремлем сайт "Украинская правда". Ручные журналисты Мустафа Найем и Сергей Лещенко. Алена Притула, которая сольет любую нужную для брожения общества информацию и опубликует любой "компромат". Теперь у Левочкина будет еще и свой канал. Нет сомнений, что там всплывут известные честнейшие деятели, руками которых олигархи будут мочить друг друга.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду