Газета «Аргументы и факты в Украине» оновила сайт

Газета «Аргументы и факты в Украине» оновила сайт

29 Листопада 2013
5434
29 Листопада 2013
16:19

Газета «Аргументы и факты в Украине» оновила сайт

5434
Газета «Аргументы и факты в Украине» оновила сайт
Газета «Аргументы и факты в Украине» оновила сайт

Сьогодні, 29 листопада, сайт www.aif.ua газети «Аргументы и факты. Украина» («АиФ») змінив дизайн, верстку, структуру та механізм роботи ресурсу. Про це повідомляє прес-служба UMH group.

 

Як йдеться у повідомленні продюсера сайту Марії Скібінської, оновлення АиФ.ua пройде в кілька етапів. Ресурс розшириться, наразі додані три нові рубрики: «Авто», «Спорт» і «Надзвичайні події». Також буде удосконалено механізми коментування, пошуку і зворотного зв'язку з читачами.

 

«Працюючи над проектом, ми намагалися врахувати всі побажання і переваги користувачів сайту. Багато чого вдалося поліпшити, але ми не збираємося на цьому зупинятися. Велику увагу ми будемо приділяти новим формам подачі контенту, таким як інфографіка та відео», - сказала пані Скібінська.

 

Також сайт АиФ.ua відсьогодні працюватиме в адаптатисному форматі: сайт сам підлаштовуватиметься під пристрій користувача - незалежно від того, планшет це, мобільний телефон чи комп'ютер.

 

Нагадаємо, сайт АиФ.ua існує з 2010 року і оновлюється 7 днів на тиждень. Число унікальних відвідувачів щомісяця - понад 1,2 млн. АиФ.ua належитб до активів UMH group.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», Андрій Овчаренко, що керував редакцією газети «Аргументы и факты в Украине» призначений виконуючим обов'язки головного редактора журналу «Корреспондент» замість Віталія Сича, який очолював журнал до 18 листопада і пішов з посади «за згодою сторін».

 

 «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5434
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду