detector.media
29.11.2013 16:19
Газета «Аргументы и факты в Украине» оновила сайт
Газета «Аргументы и факты в Украине» оновила сайт

Сьогодні, 29 листопада, сайт www.aif.ua газети «Аргументы и факты. Украина» («АиФ») змінив дизайн, верстку, структуру та механізм роботи ресурсу. Про це повідомляє прес-служба UMH group.

 

Як йдеться у повідомленні продюсера сайту Марії Скібінської, оновлення АиФ.ua пройде в кілька етапів. Ресурс розшириться, наразі додані три нові рубрики: «Авто», «Спорт» і «Надзвичайні події». Також буде удосконалено механізми коментування, пошуку і зворотного зв'язку з читачами.

 

«Працюючи над проектом, ми намагалися врахувати всі побажання і переваги користувачів сайту. Багато чого вдалося поліпшити, але ми не збираємося на цьому зупинятися. Велику увагу ми будемо приділяти новим формам подачі контенту, таким як інфографіка та відео», - сказала пані Скібінська.

 

Також сайт АиФ.ua відсьогодні працюватиме в адаптатисному форматі: сайт сам підлаштовуватиметься під пристрій користувача - незалежно від того, планшет це, мобільний телефон чи комп'ютер.

 

Нагадаємо, сайт АиФ.ua існує з 2010 року і оновлюється 7 днів на тиждень. Число унікальних відвідувачів щомісяця - понад 1,2 млн. АиФ.ua належитб до активів UMH group.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», Андрій Овчаренко, що керував редакцією газети «Аргументы и факты в Украине» призначений виконуючим обов'язки головного редактора журналу «Корреспондент» замість Віталія Сича, який очолював журнал до 18 листопада і пішов з посади «за згодою сторін».

 

 «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY