Господарський суд розпочав процедуру банкрутства «Бліц-Інформу»

Господарський суд розпочав процедуру банкрутства «Бліц-Інформу»

29 Листопада 2013
8897
29 Листопада 2013
16:01

Господарський суд розпочав процедуру банкрутства «Бліц-Інформу»

8897
Рішення суду було ухвалено через два дні після смерті президента компанії Сергія Мельничука
Господарський суд розпочав процедуру банкрутства «Бліц-Інформу»
Господарський суд розпочав процедуру банкрутства «Бліц-Інформу»

Господарський суд Києва 18 листопада розпочав банкрутство ПрАТ «Бліц-Інформ», що видає тижневик «Бизнес» і журнал «Натали». Відповідне рішення суду опубліковане в «Урядовому кур'єрі» сьогодні, 29 листопада, повідомляє «ЛігаБізнесІнформ».

 

Розпорядником майна призначений арбітражний керуючий Олександр Хоменко.

 

Кредитори з вимог, які виникли до дня порушення провадження у справі про банкрутство, протягом 30 днів з дня опублікування оголошення про порушення провадження у справі про банкрутство, зобов'язані подати до господарського суду письмові заяви з вимогами до боржника.

 

Рішення господарського суду було прийнято через два дні після смерті президента компанії Сергія Мельничука.

 

Засновниками компанії є Наталія Мельничук (98% статутного капіталу), президент «Бліц-Інформу» Сергій Мельничук, який помер 16 листопада, Франциско Гаррідо, Борис Мамут, Олександр Овчар, Олексій Усенко.

 

До складу компанії «Бліц-Інформ» входять кілька підрозділів: видавництво «Бліц-Інформ» (тижневик «Бизнес», журнал «Натали», видання «Бухгалтерия», видання «Бизнес прайс-листы»), друкарня «Бліц-Принт», агентство передплати і доставки «Бліц-Преса», а також завод з виробництва картонної упаковки «Бліц-Пак» і цех з виробництва м'якої упаковки «Бліц-Флекс».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8897
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду