detector.media
29.11.2013 16:01
Господарський суд розпочав процедуру банкрутства «Бліц-Інформу»
Господарський суд розпочав процедуру банкрутства «Бліц-Інформу»
Рішення суду було ухвалено через два дні після смерті президента компанії Сергія Мельничука

Господарський суд Києва 18 листопада розпочав банкрутство ПрАТ «Бліц-Інформ», що видає тижневик «Бизнес» і журнал «Натали». Відповідне рішення суду опубліковане в «Урядовому кур'єрі» сьогодні, 29 листопада, повідомляє «ЛігаБізнесІнформ».

 

Розпорядником майна призначений арбітражний керуючий Олександр Хоменко.

 

Кредитори з вимог, які виникли до дня порушення провадження у справі про банкрутство, протягом 30 днів з дня опублікування оголошення про порушення провадження у справі про банкрутство, зобов'язані подати до господарського суду письмові заяви з вимогами до боржника.

 

Рішення господарського суду було прийнято через два дні після смерті президента компанії Сергія Мельничука.

 

Засновниками компанії є Наталія Мельничук (98% статутного капіталу), президент «Бліц-Інформу» Сергій Мельничук, який помер 16 листопада, Франциско Гаррідо, Борис Мамут, Олександр Овчар, Олексій Усенко.

 

До складу компанії «Бліц-Інформ» входять кілька підрозділів: видавництво «Бліц-Інформ» (тижневик «Бизнес», журнал «Натали», видання «Бухгалтерия», видання «Бизнес прайс-листы»), друкарня «Бліц-Принт», агентство передплати і доставки «Бліц-Преса», а також завод з виробництва картонної упаковки «Бліц-Пак» і цех з виробництва м'якої упаковки «Бліц-Флекс».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY