Генпродюсером Нового стане російський телеменеджер Сергій Євдокимов, який запускав канал «Пятница»

Генпродюсером Нового стане російський телеменеджер Сергій Євдокимов, який запускав канал «Пятница»

26 Листопада 2013
5978
26 Листопада 2013
12:30

Генпродюсером Нового стане російський телеменеджер Сергій Євдокимов, який запускав канал «Пятница»

5978
Програмним директором замість Ольги Задорожної стане Людмила Семчук
Генпродюсером Нового стане російський телеменеджер Сергій Євдокимов, який запускав канал «Пятница»
Генпродюсером Нового стане російський телеменеджер Сергій Євдокимов, який запускав канал «Пятница»

Генеральним продюсером Нового каналу став екс-віце-президент російського телевізійного холдингу «ПрофМедиа-ТВ» (канали «Пятница», ТВ-3, «2х2») Сергій Євдокимов. Про це повідомляє прес-служба Нового каналу.

 

Ця посада була вакантною відтоді, як у грудні 2012 року Новий канал залишив попередній генеральний продюсер Сергій Матвієнко.

 

До виконання своїх обов'язків на Новому каналі пан Євдокимов приступить із січня 2014 року. Він очолить роботу з формування програмної концепції каналу відповідно до його бренду й позиціонування. У зоні відповідальності генерального продюсера - стратегічне планування наповнення ефіру програмним продуктом - як закупним, так і власного виробництва. Сергій Євдокимов також очолить креативну розробку проектів власного виробництва і візьме під свій контроль ключові творчі елементи виробничого процесу.

 

Також із січня Новий канал змінить програмного директора: Ольга Задорожна залишає канал, на її місце прийде директор телеканалу QTV Людмила Семчук.

 

«На Новому я пропрацювала 15 років, - каже пані Задорожна. - Хоча сухе "пропрацювала" - не те слово. Це були дуже яскраві, важливі для мене роки, про які я згадую з теплотою та вдячністю. На жаль, все коли-небудь закінчується. І для мене настав момент, коли час зробити наступний крок - до нових емоцій, нового досвіду».

 

Сергій Євдокимов родом з Москви. У Росії спочатку займався науковою роботою (отримав ступінь кандидата політичних наук). У 2000 році почав працювати на каналі НТВ в інформаційній програмі «Сегодня» в якості редактора ранкових новин.

 

У 2003-2004 роках працював старшим продюсером програми «Намедни» з Леонідом Парфьоновим.

 

Пізніше разом із Миколою Картозією (екс-шеф-редактор «Намедни») придумав і запустив «Программу Максимум» - проект, який на довгі роки визначив «обличчя» та ідеологію російського каналу НТВ. У 2006-2012 роках обіймав посаду заступника директора дирекції праймового мовлення НТВ.

 

Серед проектів, які продюсував пан Євдокимов, - музичне шоу «Ты - Суперстар », програма «Русские сенсации», «Центральное телевидение», «Главный герой», конкурс народних гумористів «Ты - смешной», «Музыкальный ринг НТВ», цикл «История всероссийского обмана» й багато інших.

 

З літа 2012-го Сергій Євдокимов - віце-президент російського телевізійного холдингу «ПрофМедиа-ТВ» (канали «Пятница», ТВ-3, «2х2»). Одним з головних його завдань був запуск нового розважального телеканалу «Пятница» на колишній частоті MTV (вийшов із червня 2013 року).

 

«Детектор медіа»

Фото - top.oprf.ru

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5978
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду