Генпродюсер Нового залишив канал

12 Грудня 2012
12706
12 Грудня 2012
16:11

Генпродюсер Нового залишив канал

12706
Генпродюсер Нового залишив канал

Генеральний продюсер Нового каналу Сергій Матвієнко залишив канал. Про це пише сайт «Медіаняня».

 

Цю інформацію виданню підтвердила керівник департаменту маркетингу та PR Ольга Балабан. За її словами, у Сергія Матвієнка завершився контракт з каналом.

 

«Генпродюсер виконав велику роботу, структурував виробничий департамент - тобто, повністю впорався з поставленим керівництвом завданням. Зараз Новий канал переходить на систему ТО», - сказала вона.

 

За словами пані Балабан, тепер керівники творчих об'єднань будуть підпорядковуватись безпосередньо генеральному директору каналу Володимиру Локотку.

 

Нагадаємо, Сергій Матвієнко розпочав роботу в якості генерального продюсера Нового 1 червня. До призначення на посаду генпродюсера він був креативним директором каналу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12706
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду