Проведення «Дитячого Євробачення» в Україні обійдеться у 29 млн грн

Проведення «Дитячого Євробачення» в Україні обійдеться у 29 млн грн

21 Листопада 2013
3936
21 Листопада 2013
16:54

Проведення «Дитячого Євробачення» в Україні обійдеться у 29 млн грн

3936
Проведення «Дитячого Євробачення» в Україні обійдеться у 29 млн грн
Проведення «Дитячого Євробачення» в Україні обійдеться у 29 млн грн

Загальна вартість проведення  Дитячого пісенного конкурсу «Євробачення-2013» складає 29 млн грн. Про це повідомив т. в.о. генерального директора Національної телекомпанії України Олександр Пантелеймонов на брифінгу в Кабінеті міністрів, пише «Укрінформ».

 

«Загальна вартість - 29 млн грн. З них 25 - з бюджету України», - зазначив пан Пантелеймонов.

 

За його словами, частину коштів на проведення заходу дасть Європейська мовна спілка.

 

Він нагадав, що в Україні вже проводилися два фінали пісенних конкурсів: «Євробачення» - у 2005 році та «Дитяче Євробачення» у 2009 році. «Нам є чим пишатися - цей конкурс в минулому році Україна вже вигравала», - відзначив т. в.о. гендиректора НТКУ.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», участь у Дитячому пісенному конкурсі «Євробачення 2013» візьме 12 країн. «Дитяче Євробачення» має салоган Be Creative! («Будь творчим!»). Логотип конкурсу називається Puzzle-man (Пазлик) і виконаний у кольорах українського прапору. Право приймати цьогорічний конкурс Національна телекомпанія України дістала після перемоги Анастасії Петрик на пісенному змаганні минулого року в Амстердамі (Нідерланди).

 

Фінал XI Дитячого пісенного конкурсу Євробачення-2013 відбудеться 30 листопада в київському Національному палаці мистецтв «Україна». Ведучими заходу в цьому році будуть співачка Злата Оґнєвіч і телеведучий Тімур Мірошниченко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3936
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Бусинка
3815 дн. тому
Ребята, посмотрите рейты нормальных специалистов - они на такой бюджет и потянут. К сожалению, в нашей стране мало таких профи. Так что, к сожалению, если хочется по-человечески работать, то и платить нужно адекватно. а то будет как в совке
Andriy Semeniuta
3815 дн. тому
Пане "Да уж", давайте міркувати європейськими мірками. 29 млн грн - це всього лише 2 з половиною мільйони євро. Для прикладу, Німеччина витратила свого часу на проведення Євробачення цілих 30-и мільйонів євро. Зауважте, це країна, де платники податків стежать за витратами! А щодо факту проведення Дитячого Євробачення в Україні - то є непоганий шанс для України показати себе світові
Да уж
3816 дн. тому
Правда в том,что на проведение этого ДОРОГОГО детского Евровидения наша власть напросилась сама,т.к. больше никто не претендовал. На детском Евровидении нет такого правила,что страна-победитель проводит следующее Евровидение. Выбирают среди желающих,а желающих,кроме нас, не оказалось.И победа Петрик здесь ни при чем.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду