detector.media
21.11.2013 16:54
Проведення «Дитячого Євробачення» в Україні обійдеться у 29 млн грн
Проведення «Дитячого Євробачення» в Україні обійдеться у 29 млн грн

Загальна вартість проведення  Дитячого пісенного конкурсу «Євробачення-2013» складає 29 млн грн. Про це повідомив т. в.о. генерального директора Національної телекомпанії України Олександр Пантелеймонов на брифінгу в Кабінеті міністрів, пише «Укрінформ».

 

«Загальна вартість - 29 млн грн. З них 25 - з бюджету України», - зазначив пан Пантелеймонов.

 

За його словами, частину коштів на проведення заходу дасть Європейська мовна спілка.

 

Він нагадав, що в Україні вже проводилися два фінали пісенних конкурсів: «Євробачення» - у 2005 році та «Дитяче Євробачення» у 2009 році. «Нам є чим пишатися - цей конкурс в минулому році Україна вже вигравала», - відзначив т. в.о. гендиректора НТКУ.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», участь у Дитячому пісенному конкурсі «Євробачення 2013» візьме 12 країн. «Дитяче Євробачення» має салоган Be Creative! («Будь творчим!»). Логотип конкурсу називається Puzzle-man (Пазлик) і виконаний у кольорах українського прапору. Право приймати цьогорічний конкурс Національна телекомпанія України дістала після перемоги Анастасії Петрик на пісенному змаганні минулого року в Амстердамі (Нідерланди).

 

Фінал XI Дитячого пісенного конкурсу Євробачення-2013 відбудеться 30 листопада в київському Національному палаці мистецтв «Україна». Ведучими заходу в цьому році будуть співачка Злата Оґнєвіч і телеведучий Тімур Мірошниченко.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY