Канал Business + отримав частоти у містах  Єнакієве та Жашків

Канал Business + отримав частоти у містах Єнакієве та Жашків

20 Листопада 2013
4963
20 Листопада 2013
14:23

Канал Business + отримав частоти у містах Єнакієве та Жашків

4963
Канал Business + отримав частоти у містах  Єнакієве та Жашків
Канал Business + отримав частоти у містах  Єнакієве та Жашків

На засіданні Національної ради з питань телебачення та радіомовлення 20 жовтня ТОВ «Медіапоінт»  (канал Business ) перемогло у конкурсі й отримало дві телевізійні частоти: ТВК 8 у місті Єнакієве (Донецька обл.) та ТВК 38 у місті Жашків (Черкаська обл.). Про це повідомляє кореспондент «Детектор медіа».

 

ТОВ «Медіапоінт»  було єдиним претендентом на ці частоти і у конкурсі на них компанія здобула сім голосів членів Нацради.

 

Генеральний продюсер «Медіапоінт»  Сергій Амелічев зазначив, що на нових частотах у містах Єнакієве та Жашкові буде мовити канал Business +, який за своєю концепцією подібний до каналу Business. За його словами, основу мовлення каналу складатимуть новинно-ділові програми, які висвітлюватимуть новини бізнесу. За словами генпродюсера, Business + орієнтуватиметься «на перспективну молодь, яка хоче розвивати свою справу».

 

Як писала «Детектор медіа», власником ТОВ «Медіапоінт» є ТОВ «Атіго медіа груп», якому також належить ТОВ «Перший альтернативний телеканал А1» (супутниковий музичний канал «A-one Україна») і ТОВ «Реал Естейт ТВ» (супутниковий телеканал Dobro TV).

 

Нагадаємо, з 2002 по 2006 рік Сергій Амелічев  був виконавчим продюсером «Інтера», а до цього  директором компанії «Мелорама», з 2010 до березня 2013 пан Амелічев був заступник голови правління каналу «Інтер».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4963
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Телеглядачу
3812 дн. тому
Так це старі і нікому, навіть самому "Бізнес плюс", непотрібні частоти, та ще й на півтора роки - цирк в нацраді та й годі.
Телеглядач
3812 дн. тому
Ось цікаво... Каналу ТВі не дали мовити на виграних частотах, бо "конкурси на аналогові частоти припинено" (так було оголошено офіційно). А ПРавильному каналу "Бізнес" частоти дають. А "журналісти" Телекритики чомусь не питають членів НацЗради про причини такої ситуації. Підіграють чи бояться?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду