В «Корреспонденте» об’єднаються редакції сайту і журналу - керівник медіахолдингу Курченка

В «Корреспонденте» об’єднаються редакції сайту і журналу - керівник медіахолдингу Курченка

20 Листопада 2013
4030
20 Листопада 2013
09:48

В «Корреспонденте» об’єднаються редакції сайту і журналу - керівник медіахолдингу Курченка

4030
В «Корреспонденте» об’єднаються редакції сайту і журналу - керівник медіахолдингу Курченка
В «Корреспонденте» об’єднаються редакції сайту і журналу - керівник медіахолдингу Курченка
Normal 0 false false false RU X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Об'єднання редакцій сайту та журналу «Корреспондент» має завершитись до кінця року. Про це «Детектор медіа» повідомив генеральний директор «ВЕТЕК-Медіа» Юрій Ровенський.

 

 За його словами, у планах компанії створити  об'єднану новинну  редакцію на базі name="OLE_LINK2">«Корреспондент.net», яка працюватиме відразу для декількох медіаресурсів. Однак, яких саме, він поки не уточнив.

 

«Як це відбуватиметься, обов'язково розповімо , зараз ми працюємо над стратегією і будемо готові про це говорити трохи пізніше. Сподіваємося , що цей проект буде реалізований до кінця 2013 року. У нас є бажання зробити продукт краще, тому перед тим, як вводитимуться зміни, ми хочемо почути думки всіх редакторів з приводу нового продукту», - зазначив пан Ровенський.

 

Також він спростував інформацію про те, що компанію залишає  редактор сайту «Корреспондент.net» Юлія МакГаффі: «Ми можемо говорити про ситуацію на сьогоднішній день. Юлія Мак-Гаффі продовжує працювати, і ми знаходимося в щільному діалозі з формування технологічної платформи Кorrespondent.net і виправлення технологічних похибок. До речі, саме тому пояснюється відсутність блогів на першій сторінці. За запевненням програмістів, це буде усунуто протягом тижня».

 

Юрій Ровенський вважає, що редакція видання «Корреспондент» - одна з найсильніших на ринку, і запевняє, що буде радий, якщо команда редакції залишиться працювати: «Наша позиція в тому, що ми з повагою ставимося до рішення людини та вибору кожного. Ще раз підкреслюю, що творчий потенціал наших видань достатньо високий для того, щоб не страждала якість контенту. І це, приміром , підтверджує статистика відвідуваності сайту Кorrespondent.net, що легко перевірити на відповідних лічильниках».

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 18 листопада журнал «Корреспондент» залишив  головний редактор Віталій Сич, який очолював видання більше 10 років. Йому на зміну призначили  екс-керівника редакції «Аргументи і факти в Україні» Андрія Овчаренка.

 

У слід за головним редактором видання залишають інші журналісти.  Про своє звільнення вже заявили Христина Бердинських та Анастасія Береза. За неофіційною інформацією, про наміри піти оголосять ще двоє журналістів.

 

Нагадаємо, 5 листопада власник групи компаній СЄПЕК (ВЕТЭК) Сергій Курченко і засновник, президент UMH group Борис Ложкін оголосили про дострокове закриття угоди з купівлі компаніями пана Курченка 99,9% акцій UMH group. Зі своїх посад у медіа холдингу вже пішли сам Борис Ложкін, і його дружина, керівник сегменту ділових медіа UMH Надія Шаломова, директор з маркетингу Олена Мартинова, перший віце-президент UMH group Григорій Шверк та інші.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4030
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду