Журі проголосувало за номінантів «Телетріумфу»

Журі проголосувало за номінантів «Телетріумфу»

18 Листопада 2013
3355
18 Листопада 2013
11:51

Журі проголосувало за номінантів «Телетріумфу»

3355
Журі проголосувало за номінантів «Телетріумфу»
Журі проголосувало за номінантів «Телетріумфу»

Голосування журі за найкращі конкурсні роботи премії «Телетріумф» завершено. Про це повідомляє прес-служба Індустріального телевізійного комітету (ІТК).

 

Від 18 листопада генеральний партнер премії фірма PwCУкраїна розпочинає перевірку результатів голосування. З метою забезпечення прозорості проведення головної телевізійної премії України PwC підтвердить правильність визначення номінантів та переможців премії.

 

Шорт-лист номінантів PwCУкраїна оголосить під час прес-конференції, що відбудеться наприкінці листопада у приміщенні Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

 

У голосуванні участь прийняли 161 член журі, які оцінили 332 творчі роботи в 47 номінаціях. Також передбачено дві спеціальні нагороди від Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення - «За інноваційний підхід у створенні телепрограм» і «За особливий внесок у розвиток українського телебачення».

 

Нагадаємо, церемонія нагородження лауреатів телевізійної премії «Телетріумф» відбудеться 4 грудня у Жовтневому палаці, трансляція - на каналі «1+1».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3355
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду