detector.media
18.11.2013 11:51
Журі проголосувало за номінантів «Телетріумфу»
Журі проголосувало за номінантів «Телетріумфу»

Голосування журі за найкращі конкурсні роботи премії «Телетріумф» завершено. Про це повідомляє прес-служба Індустріального телевізійного комітету (ІТК).

 

Від 18 листопада генеральний партнер премії фірма PwCУкраїна розпочинає перевірку результатів голосування. З метою забезпечення прозорості проведення головної телевізійної премії України PwC підтвердить правильність визначення номінантів та переможців премії.

 

Шорт-лист номінантів PwCУкраїна оголосить під час прес-конференції, що відбудеться наприкінці листопада у приміщенні Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

 

У голосуванні участь прийняли 161 член журі, які оцінили 332 творчі роботи в 47 номінаціях. Також передбачено дві спеціальні нагороди від Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення - «За інноваційний підхід у створенні телепрограм» і «За особливий внесок у розвиток українського телебачення».

 

Нагадаємо, церемонія нагородження лауреатів телевізійної премії «Телетріумф» відбудеться 4 грудня у Жовтневому палаці, трансляція - на каналі «1+1».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY