«Україна» покаже докудрами Film.ua «Великі мрійники»

«Україна» покаже докудрами Film.ua «Великі мрійники»

13 Листопада 2013
6410
13 Листопада 2013
15:03

«Україна» покаже докудрами Film.ua «Великі мрійники»

6410
«Україна» покаже докудрами Film.ua «Великі мрійники»
«Україна» покаже докудрами Film.ua «Великі мрійники»

Телеканал «Україна»  покаже докудрами Film.ua і Signal Red  з циклу «Великі мрійники». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Докудрами вийдуть в ефір телеканалу у січні 2014 року. Цикл докудрам  складається з п'яти  випусків - історій про життя Архімеда, Леонардо да Вінчі, Жюля Верна, Костянтина Ціолковського, Ніколи Тесли. Комп'ютерна графіка займає від 30% до 50% випуску проекту.

 

«Цикл «Великі мрійники» запланований к телеефіру в дні Різдвяних канікул, що дозволить подивитися його всією родиною. Проект буде цікавий як дорослим, так і дітям. Глядачі каналу «Україна» побачать кілька якісних історій про видатних учених, проведуть час перед телевізором із задоволенням і користю, адже про геніїв науки буде розказано в легкій і цікавій формі», - переконана директор департаменту маркетингу і комунікацій каналу «Україна» Ольга Шевченко.

 

Прес-служба каналу, звертає увагу, що  «Україна» розширює лінійку документальних проектів, тому цикл «Великі мрійники» став логічним продовженням цього напряму. Раніше в ефірі транслювався фільм власного виробництва «мокьюментарі» Made in Ukraine про  видатних світових вчених-українців.

 

Нагадаємо, фільм «Жюль Верн. Подорож довжиною в життя» з циклу «Великі мрійники» отримала нагороду «Срібний дельфін» у категорії «Документальна драма» на фестивалі корпоративних, телевізійних документальних фільмів та онлайн ЗМІ Cannes Corporate Media & TV Awards. Також  стрічка отримала найвищу нагороду Platinum Remi Award в категорії документальних фільмів на WorldFest Houston і включена до шорт-листа міжнародного телефестивалю NYF Television & Film Awards , результати якого будуть відомі у квітні 2014 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6410
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду