detector.media
13.11.2013 15:03
«Україна» покаже докудрами Film.ua «Великі мрійники»
«Україна» покаже докудрами Film.ua «Великі мрійники»

Телеканал «Україна»  покаже докудрами Film.ua і Signal Red  з циклу «Великі мрійники». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Докудрами вийдуть в ефір телеканалу у січні 2014 року. Цикл докудрам  складається з п'яти  випусків - історій про життя Архімеда, Леонардо да Вінчі, Жюля Верна, Костянтина Ціолковського, Ніколи Тесли. Комп'ютерна графіка займає від 30% до 50% випуску проекту.

 

«Цикл «Великі мрійники» запланований к телеефіру в дні Різдвяних канікул, що дозволить подивитися його всією родиною. Проект буде цікавий як дорослим, так і дітям. Глядачі каналу «Україна» побачать кілька якісних історій про видатних учених, проведуть час перед телевізором із задоволенням і користю, адже про геніїв науки буде розказано в легкій і цікавій формі», - переконана директор департаменту маркетингу і комунікацій каналу «Україна» Ольга Шевченко.

 

Прес-служба каналу, звертає увагу, що  «Україна» розширює лінійку документальних проектів, тому цикл «Великі мрійники» став логічним продовженням цього напряму. Раніше в ефірі транслювався фільм власного виробництва «мокьюментарі» Made in Ukraine про  видатних світових вчених-українців.

 

Нагадаємо, фільм «Жюль Верн. Подорож довжиною в життя» з циклу «Великі мрійники» отримала нагороду «Срібний дельфін» у категорії «Документальна драма» на фестивалі корпоративних, телевізійних документальних фільмів та онлайн ЗМІ Cannes Corporate Media & TV Awards. Також  стрічка отримала найвищу нагороду Platinum Remi Award в категорії документальних фільмів на WorldFest Houston і включена до шорт-листа міжнародного телефестивалю NYF Television & Film Awards , результати якого будуть відомі у квітні 2014 року.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY