«1+1 медіа» організовує екскурсії  на власний телецентр

«1+1 медіа» організовує екскурсії на власний телецентр

13 Листопада 2013
8084
13 Листопада 2013
12:56

«1+1 медіа» організовує екскурсії на власний телецентр

8084
«1+1 медіа» організовує екскурсії  на власний телецентр
«1+1 медіа» організовує екскурсії  на власний телецентр

З листопада «1+1 медіа» почне проводити профорієнтаційні екскурсії «Подорож до телевізійного Задзеркалля» у телецентр медіагрупи для київських школярів 4-9 класів. Про це повідомляє прес-служба «1+1 медіа».

 

Всі екскурсії безкоштовні і проходитимуть двічі на місяць, зареєструватись для участі можна на сайті «1+1 медіа». Графік екскурсій оновлюватиметься кожні три місяці.

 

Як повідомляє прес-служба, програма профорієнтаційних екскурсій «Подорож до телевізійного Задзеркалля» діє в рамках стратегії корпоративної соціальної відповідальності групи «1+1 медіа». Компанія вирішила започаткувати екскурсії для школярів, щоб допомогти їм зрозуміти як працює телебачення, які функції та обов'язки мають ведучі, оператори, журналісти. 

 

«Визначення майбутньої кар'єри повинне бути зважене та ґрунтуватись на знаннях про ті чи інші професії. Беручи до уваги цей факт, «1+1 медіа» запрошує учнів 4-9 класів на профорієнтаційні екскурсії, де учні зможуть познайомитися з роботою професійних журналістів, телеведучих та операторів. Таким чином, проект «Подорож до телевізійного Задзеркалля» допоможе доповнити знання про різні професії і зробити правильний вибір майбутньої кар'єри», - йдеться у повідомленні прес-служби «1+1 медіа».

 

Керівник департаменту PR Групи Світлана Павелецька наголосила, що телецентр «1+1 медіа» є підходящим майданчиком для таких екскурсій, оскільки він є найсучаснішим в Україні.

 

«"1+1 медіа" - єдиний сучасний телецентр в Україні, на території якого проводяться профорієнтаційні екскурсії для школярів. Наша мета показати дітям, що таке працювати на ТВ і таким чином, допомогти їм з вибором в майбутньому», - прокоментувала пані Павелецька.

 

Ініціатива проходить у партнерстві з проектом KIDSGUIDE, спрямованим на розвиток дітей та зміцнення сімейних цінностей.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8084
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
годі брехати
3809 дн. тому
ПЕРШИЙ вже років десять проводить такі екскурсії. Аж тут плюси стали "єдиними ". Шановні,хаменіться! Брешіть, та знайте міру! Чи ви чесно розповідаєте, як ТСН готуе помиї?
журналист
3809 дн. тому
на плюсы детей надо было водить 10 лет назад, когда было кем и чем гордиться. а теперь слова о соц. ответственности у тех, кто гонит в эфир весь этот кровавый маразм, звучат хуже циничной издевки.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду