detector.media
13.11.2013 12:56
«1+1 медіа» організовує екскурсії на власний телецентр
«1+1 медіа» організовує екскурсії  на власний телецентр

З листопада «1+1 медіа» почне проводити профорієнтаційні екскурсії «Подорож до телевізійного Задзеркалля» у телецентр медіагрупи для київських школярів 4-9 класів. Про це повідомляє прес-служба «1+1 медіа».

 

Всі екскурсії безкоштовні і проходитимуть двічі на місяць, зареєструватись для участі можна на сайті «1+1 медіа». Графік екскурсій оновлюватиметься кожні три місяці.

 

Як повідомляє прес-служба, програма профорієнтаційних екскурсій «Подорож до телевізійного Задзеркалля» діє в рамках стратегії корпоративної соціальної відповідальності групи «1+1 медіа». Компанія вирішила започаткувати екскурсії для школярів, щоб допомогти їм зрозуміти як працює телебачення, які функції та обов'язки мають ведучі, оператори, журналісти. 

 

«Визначення майбутньої кар'єри повинне бути зважене та ґрунтуватись на знаннях про ті чи інші професії. Беручи до уваги цей факт, «1+1 медіа» запрошує учнів 4-9 класів на профорієнтаційні екскурсії, де учні зможуть познайомитися з роботою професійних журналістів, телеведучих та операторів. Таким чином, проект «Подорож до телевізійного Задзеркалля» допоможе доповнити знання про різні професії і зробити правильний вибір майбутньої кар'єри», - йдеться у повідомленні прес-служби «1+1 медіа».

 

Керівник департаменту PR Групи Світлана Павелецька наголосила, що телецентр «1+1 медіа» є підходящим майданчиком для таких екскурсій, оскільки він є найсучаснішим в Україні.

 

«"1+1 медіа" - єдиний сучасний телецентр в Україні, на території якого проводяться профорієнтаційні екскурсії для школярів. Наша мета показати дітям, що таке працювати на ТВ і таким чином, допомогти їм з вибором в майбутньому», - прокоментувала пані Павелецька.

 

Ініціатива проходить у партнерстві з проектом KIDSGUIDE, спрямованим на розвиток дітей та зміцнення сімейних цінностей.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY