Концерн РРТ так і не вимкнув сигналу НТКУ

Концерн РРТ так і не вимкнув сигналу НТКУ

8 Листопада 2013
5688
8 Листопада 2013
16:08

Концерн РРТ так і не вимкнув сигналу НТКУ

5688
Концерн РРТ так і не вимкнув сигналу НТКУ
Концерн РРТ так і не вимкнув сигналу НТКУ

Концерн радіомовлення, радіозв'яку і телебачення не став припиняти 8 листопада трансляції програм Національної телекомпанії України (Перший національний) поза межами державного замовлення, а саме - рекламних блоків.

 

Як сказано в повідомленні на сайті Концерну, 7 листопада КРРТ і НТКУ почали врегульовувати «робочі непорозуміння». «Тому сьогодні немає жодних підстав для того, аби говорити про будь-яке припинення трансляції програм Першого національного каналу поза межами державного замовлення», - повідомили в КРРТ.

 

«Ми вдячні керівництву НТКУ за те, що воно своєчасно вжило дієві заходи щодо врегулювання проблемних моментів у взаємовідносинах з Концерном РРТ. Зокрема вже почалася відповідна процедура закупівлі телекомунікаційних послуг у Концерну. Тож між НТКУ і Концерном РРТ знову налагодилась ефективна співпраця, від якої, впевнені, телеглядачі лише виграють», - йдеться в повідомленні.

 

Т.в.о. гендиректора НТКУ Олександр Пантелеймонов у коментарі «Детектор медіа» повідомив, що до кінця року всі фінансові зобов'язання перед Концерном РРТ буде виконано.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5688
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Я
3841 дн. тому
Золоте правило журналістика полягає не тільки в тому, ЩО писати, але і ЯК писати. Прочитайте свій заголовок, і до психолога не треба ходити.
Телекритика
3844 дн. тому
Шановний Я! Заява з погрозою вимкнути сигнал була? Була! КРРТ щороку погрожує, одного разу погрозу виконав. Ми не могли про це не написати:)
Я
3844 дн. тому
А як усім кортіло, щоб вимкнули, роти пороззявляли! Горе-журналісти! Вчіться фільтрувати інформацію!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду