На каналі Княжицького працюватимуть Вересень і Портников

На каналі Княжицького працюватимуть Вересень і Портников

6 Листопада 2013
7619
6 Листопада 2013
13:10

На каналі Княжицького працюватимуть Вересень і Портников

7619
На каналі Княжицького працюватимуть Вересень і Портников
На каналі Княжицького працюватимуть Вересень і Портников

Микола Вересень та Віталій Портников будуть працювати над власними проектами на новому телеканалі «ЕспресоTV». Цю інформацію «Детектор медіа» журналісти підтвердили особисто.

 

Як писала «Телекртика», 99% акцій  каналу «ЕспресоTV» належать Ларисі Княжицькій, дружині народного депутата Миколи Княжицього.

 

У коментарі «Детектор медіа» Микола Вересень повідомив, що він не бере участі у розподілені посад на новоствореному каналі і працюватиме на мовнику журналістом.

 

«Завдання журналіста - інформувати суспільство, а не розподіляти посади», - сказав пан Вересень.

 

Віталій Портников  розповів, що вестиме на каналі «ЕспресоTV» авторську програму, формат якої зараз обговорюється. Також пан Портников запевнив, що продовжить вести «Відверто з Віталієм Портниковим» на каналі ТВі.

 

Як писала «Детектор медіа» Микола Княжицький повідомив,  що телеканал «ЕспресоTV», який мав раніше називатись «Новини-TV», вийде в ефір 25 листопада.  Нагадаємо, цей канал ще не отримав ліцензії Нацради на супутникове мовлення через подібність його попереднього логотипу до знаку для товарів і послуг, що належить ТРК «Україна».

 

Як повідомляла «Детектор медіа», спочатку телеканал «ЕспресоTV»  мав назватись «Новини-TV».  Планується, що канал буде мовити 24 години на добу із супутника Astra. 20,5 годин має становити власний продукт. За програмною концепцією це має бути інформаційно-культурологічний канал: 16,5 годин становитимуть інформаційно-аналітичні та публіцистичні програми, 3 години - культурно-мистецькі, 3,5 години - реклама.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7619
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Веретенников
3815 дн. тому
Как вы можете такое писать? Княжицкий честный народный депутат, у него не может быть канала!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду