detector.media
06.11.2013 13:10
На каналі Княжицького працюватимуть Вересень і Портников
На каналі Княжицького працюватимуть Вересень і Портников

Микола Вересень та Віталій Портников будуть працювати над власними проектами на новому телеканалі «ЕспресоTV». Цю інформацію «Детектор медіа» журналісти підтвердили особисто.

 

Як писала «Телекртика», 99% акцій  каналу «ЕспресоTV» належать Ларисі Княжицькій, дружині народного депутата Миколи Княжицього.

 

У коментарі «Детектор медіа» Микола Вересень повідомив, що він не бере участі у розподілені посад на новоствореному каналі і працюватиме на мовнику журналістом.

 

«Завдання журналіста - інформувати суспільство, а не розподіляти посади», - сказав пан Вересень.

 

Віталій Портников  розповів, що вестиме на каналі «ЕспресоTV» авторську програму, формат якої зараз обговорюється. Також пан Портников запевнив, що продовжить вести «Відверто з Віталієм Портниковим» на каналі ТВі.

 

Як писала «Детектор медіа» Микола Княжицький повідомив,  що телеканал «ЕспресоTV», який мав раніше називатись «Новини-TV», вийде в ефір 25 листопада.  Нагадаємо, цей канал ще не отримав ліцензії Нацради на супутникове мовлення через подібність його попереднього логотипу до знаку для товарів і послуг, що належить ТРК «Україна».

 

Як повідомляла «Детектор медіа», спочатку телеканал «ЕспресоTV»  мав назватись «Новини-TV».  Планується, що канал буде мовити 24 години на добу із супутника Astra. 20,5 годин має становити власний продукт. За програмною концепцією це має бути інформаційно-культурологічний канал: 16,5 годин становитимуть інформаційно-аналітичні та публіцистичні програми, 3 години - культурно-мистецькі, 3,5 години - реклама.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY