Гужва пояснив, чому Хісамов пішов з «Вести. Репортер»

Гужва пояснив, чому Хісамов пішов з «Вести. Репортер»

1 Листопада 2013
5463
1 Листопада 2013
17:20

Гужва пояснив, чому Хісамов пішов з «Вести. Репортер»

5463
Гужва пояснив, чому Хісамов пішов з «Вести. Репортер»
Гужва пояснив, чому Хісамов пішов з «Вести. Репортер»

Ігор Гужва заперечує наявність конфлікту в журналі «Вести. Репортер», нібито внаслідок якого Іскандер Хісамов залишив посаду головного редактора. «Конфлікту не було. Іскандер хотів працювати на телебаченні. І вже давно про це мене просив, і я врешті-решт його прохання уважив», - сказав пан Гужва під час чату на «Детектор медіа».

 

На запитання, чи була готова до «бунту» редакція «Репортера», пан Гужва заявив, що це нісенітниця. «Колектив "Репортера" працює з новим головним редактором Інною Золотухіною, розширюється, розробляє нові теми», - сказав він.

 

Загалом пан Гужва оцінює проект як успішний: «З точки зору продажів і журналу, і реклами в ньому ми йдемо з випередженням планів. Але, природно, будемо ще підсилювати, виводити на крейсерську швидкість».

 

Зі слів керівника «Мультимедіа-інвест груп», у розвитку «Вести. Репортер» дуже допомагають колеги з «Русского репортера» - Віталій Лейбін, Дмитро Соколов-Мітріч (він сьогодні, 1 листопада , якраз знаходиться в Києві), Андрій Поліканов.

 

Нагадаємо, тижневик «Вести. Репортер» виходить з кінця серпня. Він видається холдингом «Мультимедіа-інвест груп» у партнерстві з російським журналом «Русский репортер». Тижневик коштує в роздрібному продажу 10 гривень (рекомендована ціна). З початку вересня працює також онлайн-журнал reporter.vesti.ua.

 

У жовтні головним редактором журналу замість Іскандера Хісамова, який запускав видання, стала Інна Золотухіна. Пан Хісамов вестиме щотижневу підсумкову інформаційно-аналітичну програму на телеканалі «Вести TV», яка може вийти ще цього року, до запуску «Вести TV» на базі UBR.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5463
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Укр. репортер
3831 дн. тому
Наввіщо запрошувати з Москви "корифеїв"? Не можуть знайти тут? Тоді треба вчитися, як шукати
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду