Каналу НТН виповнилось дев’ять років

Каналу НТН виповнилось дев’ять років

1 Листопада 2013
5946
1 Листопада 2013
11:52

Каналу НТН виповнилось дев’ять років

5946
Каналу НТН виповнилось дев’ять років
Каналу НТН виповнилось дев’ять років

Сьогодні, 1 листопада, телеканал НТН святкує свій дев'ятий день народження. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Генеральний директор НТН Олександр Мельничук привітав колектив каналу та подякував його глядачам: «Ми дякуємо нашим глядачам, які всі ці роки пильно стежили за ефірами, дивилися передачі нашого виробництва, не пропускали прем'єри серіалів, писали листи і задавали гострі, яскраві і значущі питання. Спасибі, що ви є, залишайтеся з нами! Також хочу подякувати колективу телеканалу за професіоналізм і самовіддачу, побажати подальшого успішного розвитку, реалізації нових амбітних проектів, високих рейтингів і творчого довголіття!».

 

Нагадаємо, канал НТН входить до складу групи «Інтер» і є одним з наймолодших ефірних телеканалів.

 

НТН вийшов в ефір 1 листопада 2004 року. У 2004-2007 роках належав Едуарду Прутніку. Наприкінці 2007 року 60% каналу придбав Валерій Хорошковський. Улітку 2009 року U.A. Inter Media Group Валерія Хорошковського викупила решту 40% акцій НТН. Вартість усієї угоди (100% каналу) була оцінена ринком у $ 350 млн. У лютому 2013 року власниками НТН, як і всієї Inter Media Group, стали Дмитро Фірташ (80%) і Сергій Льовочкін (20%).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5946
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Іван
3839 дн. тому
Дійсно гарна була презентація тоді у 2004 р. Мав честь бути там присутнім! Величезний торт з логотипом НТН був дуже смачний! Зі святом колеги, нових творчих звершень!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду