«Одна родина» стартувала на «Інтері» з часткою, нижчою за середню

«Одна родина» стартувала на «Інтері» з часткою, нижчою за середню

28 Жовтня 2013
5050
28 Жовтня 2013
18:00

«Одна родина» стартувала на «Інтері» з часткою, нижчою за середню

5050
«Одна родина» стартувала на «Інтері» з часткою, нижчою за середню
«Одна родина» стартувала на «Інтері» з часткою, нижчою за середню

27 жовтня, у неділю, прем'єра вокального шоу «Одна родина» на телеканалі «Інтер» взяла рейтинг 4,44%, частка 11,2% за вибіркою «Вся Україна» та рейтинг 3,74%, частка 9,67% за «50 тис.+», аудиторія 18+.

 

За комерційною аудиторією 18-54 показники проекту нижчі - рейтинг 2,73%, частка 8,54% за «Всією Україною» та рейтинг 2,29%, частка 7,17% за «50 тис.+».

 

 

Програма вийшла у слоті 18.09-19.59.

 

Показники проекту нижчі за середні каналу: 21-27 жовтня «Інтер» за 18+ мав частку 14,57% за «Вся Україна» та 13,7% за «50 тис.+».

 

Нагадаємо, шоу виробляється на основі формату Family Harmony канадської компанії Fremantle Media. Його адаптацією займається команда продюсера Ірини Іонової, яка виробляла проект «Голос країни» для «1+1».

 

«Одну родину» на каналі «Інтер» веде телеведучий Дмитро Шепелєв. Судді шоу - співачка Наталя Корольова та її мама Людмила Поривай, а також співаки, батько й син Олег і Родіон Газманови.

 

У проекті змагаються не вокалісти-одиначки і не музичні команди, а 18 співочих родин. Змагання проходить у кілька етапів: шість відбіркових турів, два півфінали і фінал. Переможців етапів буде визначати зіркове журі та глядачі в студії. При цьому телеглядачі голосуватимуть за допомогою шумоміру. У фіналі зустрінуться чотири найспівочіші родини, серед яких буде визначено сім'ю-переможця.

 

Шоу виходить у запису. За інформацією «Детектор медіа», зйомки вже завершилися.

 

Дані дослідження телевізійної аудиторії, яке реалізують GfK Ukraine і «Комунікаційний альянс» (моніторинг), надано ІТК. Правовласником ліцензії на софт є ІТК. Дані розраховано для населення віком 18+, 18-54 (вибірки «Вся Україна» та «50 тис.+»). У матеріалі використано дані overnight. Дані представлено за показниками рейтингу та частки. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії GfK чи ІТК.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5050
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду