Співоче сімейне шоу на «Інтері» вестиме Дмитро Шепелєв

Співоче сімейне шоу на «Інтері» вестиме Дмитро Шепелєв

17 Вересня 2013
7589
17 Вересня 2013
18:19

Співоче сімейне шоу на «Інтері» вестиме Дмитро Шепелєв

7589
Співоче сімейне шоу на «Інтері» вестиме Дмитро Шепелєв
Співоче сімейне шоу на «Інтері» вестиме Дмитро Шепелєв

Шоу «Одна родина» на каналі «Інтер» вестиме телеведучий Дмитро Шепелєв. Про це «Детектор медіа» повідомили у прес-службі каналу.

 

Шоу «Одна родина» створюється на основі формату Family Harmony компанії Fremantle Media. Його адаптацією займається команда продюсера Ірини Іонової, яка виробляла проект «Голос країни» для «1+1».

 

«Це дуже позитивний проект. У ньому крім хороших, по-справжньому дружних і співаючих сімей простежуються сімейні відносини, традиції ... На відміну від ліцензійної версії ми створили абсолютно нові правила цього шоу і дуже вдячні, що володарі формату пішли нам на зустріч. Якщо чесно, від оригіналу залишився тільки сам факт, що в шоу співають сім'ї», - сказал Ірина Іонова.

 

Нагадаємо, у проекті змагаються не вокалісти-одиначки і не музичні команди, а 18 співаючих сімей. Змагання буде проходити в кілька етапів - шість відбіркових турів, два півфінали і фінал. Переможців етапі буде визначати зіркове журі та глядачі у студії. При цьому телеглядачі голосуватимуть за допомогою шумоміру. Творці шоу впевнені, що саме таке голосування найоб'єктивніше, адже шумомір допоможе якомога точніше визначити емоції, які викличе талант та вокальні здібності тієї чи іншої сім'ї. У фіналі зустрінуться чотири найспівочіші родини України, серед яких буде визначено сім'ю-переможця.

 

Телеведучий Дмитро Шепелєв також веде на каналі «Інтер» кулінарний проект. Як повідомляла «Детектор медіа», він нещодавно залишив шоу «Розсміши коміка», де був ведучим. Його змінив резидент російського проекту «Comedy Club» Віктор Васильєв.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7589
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду