detector.media
24.10.2013 11:42
СТБ запускає соціально-медичний проект і шукає психолога для провокацій
СТБ запускає  соціально-медичний проект і шукає психолога для провокацій

Телеканал СТБ шукає психолога для нового соціально-медичного проекту. Про це йдеться на сайті каналу.

 

Серед основних вимог: вища профільна освіта (бажано медична психологія чи кваліфікація медичний психолог), досвід психологічного консультування від 5-ти років, знання психосоматичних розладів, робота з фобіями, володіння навичками психокорекції та психореабілітації.

 

Досвід роботи в реаліті-шоу подібного формату для каналу бажаний. Також психолог СТБ має бути готовим до тривалих відряджень (10-14 днів на місяць) та до роботи в складному графіку.

 

Потенційний кандидат на цю посаду також повинен мати «хороші комунікативні навички, вміння провокувати, переконувати, стресостійкість».

 

До його обов'язків входитиме участь у відборі учасників під час кастингу, активний супровід героїв у період зйомок (до п'яти героїв одночасно, активний період зйомок - до чотирьох тижнів), а також участь у всіх етапах роботи проекту разом з творчою групою, зокрема  продумування правил для учасників, драматургії епізодів, провокацій і завдань для учасників, захист героїв і епізодів у директора творчого об'єднання і керівництва каналу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY