«Битва хорів» стартує на «1+1» 10 листопада

«Битва хорів» стартує на «1+1» 10 листопада

24 Жовтня 2013
6303
24 Жовтня 2013
10:28

«Битва хорів» стартує на «1+1» 10 листопада

6303
«Битва хорів» стартує на «1+1» 10 листопада
«Битва хорів» стартує на «1+1» 10 листопада

Співоче шоу «Битва хорів» стартує на телеканалі «1+1» 10 листопада. Шоу виходитиме щонеділі о 20:15. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У цьому слоті кілька сезонів поспіль виходило шоу «Голос країни».

 

Шоу вестиме Юрій Горбунов.

 

«Битва хорів» розпочнеться з етапу всеукраїнських кастингів, під час яких зіркові тренери вирушать містами України та наберуть собі команди. Створені після кастингів колективи - 8 хорів по 15 учасників у кожному - змагатимуться за перемогу на великій сцені.

 

За правилами проекту, після кожного ефіру два колективи, що отримають найнижчі суддівські бали, вийдуть у номінацію. Глядачі у залі шляхом голосування вирішать, який з них залишить проект. У фіналі проекту судді матимуть лише дорадчий голос, а переможця визначать глядачі шляхом SMS-голосування.

 

Як писала «Дуся», судитимуть проект Ніна Матвієнко, Михайло Турецький та Анатолій Єрема.

 

«Моя посада креативного продюсера телеканалу «1+1» передбачає участь у розробці концепції кожного проекту, тому над «Битвою хорів» я працював від самого початку, - розповідає Анатолій Єрема. - На певному етапі обговорень мені сказали: якщо ви точно знаєте, яким телеглядачі хочуть бачити проект, то сідайте у суддівське крісло та поясніть це нашим учасникам. Це було несподівано для мене, але я подумав: чом би й ні? "Битва хорів" - це передусім телешоу, і для мене найголовніше, щоб це шоу вийшло, сподобалося глядачам. Це моя робота, і саме під таким кутом я оцінюватиму виступи учасників».

 

Нагадаємо, зірковими тренерами проекту стали Алессандро Сафіна, Володимир Гришко, Руслана, Олег Скрипка, Ірина Білик, Злата Огневич, Гарик Кричевський та Наталя Гордієнко.

 

«Битва хорів» - це українська версія американського формату Clash of the Choirs, який дебютував на каналі NBC в 2007 році і надихнув американців на створення телевізійного серіалу Glee. На сьогодні формат адаптовано в 15 країнах світу, серед яких Франція, Великобританія, Польща, Данія, Швеція. Для «1+1» шоу виробляє компанія Sister's Production.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6303
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду