detector.media
24.10.2013 10:28
«Битва хорів» стартує на «1+1» 10 листопада
«Битва хорів» стартує на «1+1» 10 листопада

Співоче шоу «Битва хорів» стартує на телеканалі «1+1» 10 листопада. Шоу виходитиме щонеділі о 20:15. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У цьому слоті кілька сезонів поспіль виходило шоу «Голос країни».

 

Шоу вестиме Юрій Горбунов.

 

«Битва хорів» розпочнеться з етапу всеукраїнських кастингів, під час яких зіркові тренери вирушать містами України та наберуть собі команди. Створені після кастингів колективи - 8 хорів по 15 учасників у кожному - змагатимуться за перемогу на великій сцені.

 

За правилами проекту, після кожного ефіру два колективи, що отримають найнижчі суддівські бали, вийдуть у номінацію. Глядачі у залі шляхом голосування вирішать, який з них залишить проект. У фіналі проекту судді матимуть лише дорадчий голос, а переможця визначать глядачі шляхом SMS-голосування.

 

Як писала «Дуся», судитимуть проект Ніна Матвієнко, Михайло Турецький та Анатолій Єрема.

 

«Моя посада креативного продюсера телеканалу «1+1» передбачає участь у розробці концепції кожного проекту, тому над «Битвою хорів» я працював від самого початку, - розповідає Анатолій Єрема. - На певному етапі обговорень мені сказали: якщо ви точно знаєте, яким телеглядачі хочуть бачити проект, то сідайте у суддівське крісло та поясніть це нашим учасникам. Це було несподівано для мене, але я подумав: чом би й ні? "Битва хорів" - це передусім телешоу, і для мене найголовніше, щоб це шоу вийшло, сподобалося глядачам. Це моя робота, і саме під таким кутом я оцінюватиму виступи учасників».

 

Нагадаємо, зірковими тренерами проекту стали Алессандро Сафіна, Володимир Гришко, Руслана, Олег Скрипка, Ірина Білик, Злата Огневич, Гарик Кричевський та Наталя Гордієнко.

 

«Битва хорів» - це українська версія американського формату Clash of the Choirs, який дебютував на каналі NBC в 2007 році і надихнув американців на створення телевізійного серіалу Glee. На сьогодні формат адаптовано в 15 країнах світу, серед яких Франція, Великобританія, Польща, Данія, Швеція. Для «1+1» шоу виробляє компанія Sister's Production.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY