Ігор Гужва прагне максимального покриття у цифрі для каналу свого холдингу

Ігор Гужва прагне максимального покриття у цифрі для каналу свого холдингу

23 Жовтня 2013
5333
23 Жовтня 2013
17:19

Ігор Гужва прагне максимального покриття у цифрі для каналу свого холдингу

5333
Ігор Гужва прагне максимального покриття у цифрі для каналу свого холдингу
Ігор Гужва прагне максимального покриття у цифрі для каналу свого холдингу

«Мультимедіа інвест груп» планує досягти максимального покриття у цифрі в Україні для створюваного каналу холдингу. Про це у коментарі «Детектор медіа» розказав власник медіахолдингу Ігор Гужва.

 

Наразі компанія веде з регіональними мовниками, які тримали цифрові ліцензії, переговори щодо їх придбання. Як повідомляла «Детектор медіа», «Мультимедіа інвест груп» став власником двох телекомпаній ТОВ «Медіамережі» і ТОВ «Мультиплексресурс», що володіють ліцензіями на цифрове ефірне мовлення в мультиплексі МХ-5 у Києві та Львові.

 

«Ми придбали компанії - ТОВ «Медіамережі» і ТОВ «Мультиплексресурс» в межах нашої стратегії з розширення мережі мовлення. Звісно, ми зацікавленні у придбанні цифрових ліцензій і досить давно ведемо перемовини з регіональними мовниками щодо можливої купівлі. Відповідно у Києві та Львові вони завершились вдало», - сказав пан Гужва.

 

За його словами, зараз придбані  регіональні канали продовжать своє мовлення: «З приводу того, який канал мовитиме на них у майбутньому - рішення приймемо окремо».

 

Ігор Гужва каже, що зараз вивчає ситуацію і не виключає того, що мережа його компанії збільшуватиметься й надалі. «У першу чергу нас цікавлять міста-мільйонники. Наше завдання - досягнути максимального покриття у цифрі по Україні.  Переговори зараз йдуть, але це не швидкий процес», - сказав він.

 

На запитання «Детектор медіа», чи має намір «Мультимедіа інвест груп» придбати компанію ТОВ «Медіаресурс», яка має ліцензію на мовлення в МХ-5 у Харкові (назва компанії подібна до вже придбаних мовників), пан Гужва зазначив, що на сьогодні не перебуває у процесі купівлі цієї компанії.

 

Нагадаємо, ТОВ «Медіамережі» володіє ліцензією на мовлення в мультиплексі МХ-5 у Києві з логотипом «Всі новини», а ТОВ «Мультиплексресурс» - в МХ-5 у Львові з логотипом «Захід новини». Обидві компанії, які до цього не мали досвіду в телевізійній сфері, отримали ліцензії на додатковому цифровому конкурсі у 2012 році.

 

Як відомо, холдинг Ігоря Гужви планує наступного року запустити на базі каналу UBR телеканал «Вести TV».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5333
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду