Княжицький запевнив, що канал «Новини-TV» почне мовлення у листопаді (ДОПОВНЕНО)

Княжицький запевнив, що канал «Новини-TV» почне мовлення у листопаді (ДОПОВНЕНО)

23 Жовтня 2013
5625
23 Жовтня 2013
15:39

Княжицький запевнив, що канал «Новини-TV» почне мовлення у листопаді (ДОПОВНЕНО)

5625
Княжицький запевнив, що канал «Новини-TV» почне мовлення у листопаді (ДОПОВНЕНО)
Княжицький запевнив, що канал «Новини-TV» почне мовлення у листопаді (ДОПОВНЕНО)

Народний депутат Микола Княжицький заявив, що канал «Новини-TV» знайде спосіб у листопаді вийти в ефір незважаючи на рішення Національної ради з питань телебачення і радіомовлення про перенесення розгляду питання про надання  телеканалу супутникової ліцензії. Про це пан Княжицький написав на своїй сторінці у Facebook.

 

Микола Княжицький вважає, що Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на своєму засіданні 23 жовтня безпідставно перенесла розгляд заявки про надання каналу супутникової ліцензії «Новини-TV»,  99% акцій якого належать його дружині  Ларисі Княжицькій.

 

«Нацрада з питань телерадіомовлення сьогодні безпідставно перенесла розгляд заявки нашої компанії NovynyTV на супутникову ліцензію. Так, ніби-то сьогодні можна закрити інформаційний простір. Сподіваюся, розуміння цього повернеться до членів ради. Щоб не було, ми знайдемо спосіб у листопаді вийти в ефір. Для того, щоб чесно говорити з українцями», - написав народний депутат.

 

Нагадаємо, 23 жовтня Нацрада з питань телебачення і радіомовлення перенесла питання про видачу ліцензії ТОВ «Новини-ТВ» на супутникове мовлення каналу «Новини-TV» через подібність його логотипу до знаку для товарів і послуг, що належить ТРК «Україна».

 

Микола Княжицький особисто приїхав до Національної ради після того, як було ухвалено рішення щодо «Новини-TV», щоб попросити регулятора повернутися до цього питання. «Компанія "Новини-ТВ" подала заявку на цей товарний знак, - повідомив він у Нацраді. - У державному реєстрі по класу "Телебачення" зареєстровано 400 торгових знаків зі словом "новини". Розуміючи вашу турботу, тут є директор компанії, яка готова взяти на себе публічні зобов'язання, що якщо будуть будь-які юридичні або інші претензії інших осіб, то в той же день буде подана заявка до Національної ради з проханням змінити цей знак. У юридичному управлінні, коли подавалися документи, не було жодного зауваження до вчорашнього дня».

 

Однак Нацрада відмовилася повертатися до питання «Новини-TV», пообіцявши розглянути його щойно отримає відповідь від Державної служби інтелектуальної власності. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5625
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
стас
3835 дн. тому
Т.е. если б кто-то из Партии Регионов приехал в Нацраду и попросил вернуться к выдаче лицензии каналу его жены - это была б коррупция и злоупотребление властью, а если "оппозиция" приезжает на заседание - то это нормально???
boss
3835 дн. тому
Как вы яхту назовёте , так она и поплывёт!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду