detector.media
23.10.2013 15:39
Княжицький запевнив, що канал «Новини-TV» почне мовлення у листопаді (ДОПОВНЕНО)
Княжицький запевнив, що канал «Новини-TV» почне мовлення у листопаді (ДОПОВНЕНО)

Народний депутат Микола Княжицький заявив, що канал «Новини-TV» знайде спосіб у листопаді вийти в ефір незважаючи на рішення Національної ради з питань телебачення і радіомовлення про перенесення розгляду питання про надання  телеканалу супутникової ліцензії. Про це пан Княжицький написав на своїй сторінці у Facebook.

 

Микола Княжицький вважає, що Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на своєму засіданні 23 жовтня безпідставно перенесла розгляд заявки про надання каналу супутникової ліцензії «Новини-TV»,  99% акцій якого належать його дружині  Ларисі Княжицькій.

 

«Нацрада з питань телерадіомовлення сьогодні безпідставно перенесла розгляд заявки нашої компанії NovynyTV на супутникову ліцензію. Так, ніби-то сьогодні можна закрити інформаційний простір. Сподіваюся, розуміння цього повернеться до членів ради. Щоб не було, ми знайдемо спосіб у листопаді вийти в ефір. Для того, щоб чесно говорити з українцями», - написав народний депутат.

 

Нагадаємо, 23 жовтня Нацрада з питань телебачення і радіомовлення перенесла питання про видачу ліцензії ТОВ «Новини-ТВ» на супутникове мовлення каналу «Новини-TV» через подібність його логотипу до знаку для товарів і послуг, що належить ТРК «Україна».

 

Микола Княжицький особисто приїхав до Національної ради після того, як було ухвалено рішення щодо «Новини-TV», щоб попросити регулятора повернутися до цього питання. «Компанія "Новини-ТВ" подала заявку на цей товарний знак, - повідомив він у Нацраді. - У державному реєстрі по класу "Телебачення" зареєстровано 400 торгових знаків зі словом "новини". Розуміючи вашу турботу, тут є директор компанії, яка готова взяти на себе публічні зобов'язання, що якщо будуть будь-які юридичні або інші претензії інших осіб, то в той же день буде подана заявка до Національної ради з проханням змінити цей знак. У юридичному управлінні, коли подавалися документи, не було жодного зауваження до вчорашнього дня».

 

Однак Нацрада відмовилася повертатися до питання «Новини-TV», пообіцявши розглянути його щойно отримає відповідь від Державної служби інтелектуальної власності. 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY