Співоче шоу «Інтера» «Одна родина» виходитиме щонеділі

Співоче шоу «Інтера» «Одна родина» виходитиме щонеділі

16 Жовтня 2013
7166
16 Жовтня 2013
11:13

Співоче шоу «Інтера» «Одна родина» виходитиме щонеділі

7166
Співоче шоу «Інтера» «Одна родина» виходитиме щонеділі
Співоче шоу «Інтера» «Одна родина» виходитиме щонеділі

Талант-шоу каналу «Інтер» «Одна родина» стартує 27 жовтня. Про це повідомляє прес-служба.

 

Програма виходитиме в ефір щонеділі о 18.10.

 

Шоу виробляється на основі формату Family Harmony канадської компанії Fremantle Media. Його адаптацією займається команда продюсера Ірини Іонової, яка виробляла проект «Голос країни» для «1+1».

 

Нагадаємо, «Одна родина» на каналі «Інтер» вестиме телеведучий Дмитро Шепелєв. Судді шоу - співачка Наталя Корольова та її мама Людмила Поривай, а також співаки, батько й син Олег та Родіон Газманови.

 

У проекті змагатимуться не вокалісти-одиначки і не музичні команди, а 18 співаючих сімей. Змагання буде проходити в кілька етапів - шість відбіркових турів, два півфінали і фінал. Переможців етапів буде визначати зіркове журі та глядачі у студії. При цьому телеглядачі голосуватимуть за допомогою шумоміру. Творці шоу впевнені, що саме таке голосування найоб'єктивніше, адже шумомір допоможе якомога точніше визначити емоції, які викличе талант та вокальні здібності тієї чи іншої сім'ї. У фіналі зустрінуться чотири найспівочіші родини, серед яких буде визначено сім'ю-переможця.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7166
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду