Після придбання Ахметовим «Укртелекому» призначено нове керівництво

11 Жовтня 2013
6608
11 Жовтня 2013
11:28

Після придбання Ахметовим «Укртелекому» призначено нове керівництво

6608
Після придбання Ахметовим «Укртелекому» призначено нове керівництво

Головою публічного акціонерного товариства (ПАТ) «Укртелеком» обрано Лашу Мікава, а директором - Ігоря Кравця. Про це повідомляє прес-служба «Укртелекому».

 

Ці посади  були введені згідно з з рішенням Наглядової ради «Укртелекому».

 

Лаша Мікава займатиметься забезпеченням стратегічного управління підприємством - підготовкою програми розвитку суспільства та контроль за її реалізацією. Ігор Кравець повинен забезпечувати ефективну поточну операційну діяльність компанії і реалізацію узгодженої стратегії розвитку. Директор є одноосібним виконавчим органом.

 

«Світовий досвід розмежування операційного і стратегічного управління бізнес-процесами сприяє підвищенню ефективності компанії, запобігає конфлікту інтересів і надлишкової концентрації повноважень у руках одного менеджера, - вважає голова Наглядової ради ПАТ «Укртелеком» Леонід Нетудихата. - Ми впевнені, що структурні та організаційні зміни, які відбуваються в «Укртелекомі», сприятимуть підвищенню операційної ефективності компанії, зміцненню її лідерських позицій на телекомунікаційному ринку України та посилення орієнтації бізнесу на інтереси наших споживачів. Такий підхід забезпечить максимально ефективне виконання завдань, які ставлять перед компанією акціонери ».

 

Нагадаємо, 3 червня група СКМ Ріната Ахметова і група EPIC підписали договір купівлі-продажу «Укртелекому» - національного оператора фіксованого зв'язку та мобільної мережі 3G, якому належить і мережа проводового радіо. 4 жовтня угоду було фіналізовано.

 

8 жовтня 2013 відбулися позачергові Загальні збори акціонерів ПАТ « Укртелеком», на якому затверджено новий склад Наглядової ради товариства .

 

Групі СКМ Ріната Ахметова належить оператор фіксованого зв'язку Vega, а також міноритарний пакет компанії «Астеліт», оператора мобільного зв'язку Life :).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6608
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду