Divan.tv планує вийти на ринки Європи-США та підключити до сервісу 1 млн користувачів

Divan.tv планує вийти на ринки Європи-США та підключити до сервісу 1 млн користувачів

8 Жовтня 2013
10609
8 Жовтня 2013
15:02

Divan.tv планує вийти на ринки Європи-США та підключити до сервісу 1 млн користувачів

10609
Divan.tv планує вийти на ринки Європи-США та підключити до сервісу 1 млн користувачів
Divan.tv планує вийти на ринки Європи-США та підключити до сервісу 1 млн користувачів

Divan.tv повідомляє, що за інвестиційним планом розвитку компанії, у 2017 загальна аудиторія сервісу має скласти 1 млн. користувачів, без урахування українського та російського ринків. Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

Заплановано, що Divan.tv стане міжнародною компанією з двома головними офісами у США та Росії. «У Москві буде відкрито офіс, що координуватиме роботу компанії у Європі та СНД. Головний офіс, який буде відповідальний за розвиток Divan.tv. у всіх інших країнах, буде знаходитись в Каліфорнії (США). В Україні компанія залишає лише представництво і офіс дослідження і розробки (R & D)», - йдеться у повідомленні прес-служби.

 

Засновник Divan.tv. Андрій Колодюк вважає, що для розвитку компанії в Україні ще не готові представники телевізійного ринку України, тому керівництво компанії прийняло рішення виходити з сервісом у інші країни.

 

«Саме зараз, коли ми завершили реалізацію своєї концепції TV Everywhere (Smart TV, медіаплеєр, планшет, web), ми оголосили про вихід на ринки 200 країн світу. Нам вдалося переломити звичні і вже усталені правила гри на ринку ТБ. Єдине, що ми поки не подужали - створити прозорі умови гри в цій країні. Шкода, що представники ТБ-ринку України виявилися не готові до них. Ситуація, яку спеціально створили минулого року навколо Divan.tv і яка триває донині - тому підтвердження. Але ми робимо все можливе, щоб сформувати з іншими гравцями ринку платного ТБ легальну культуру телеперегляду», - заявив пан Колодюк.

 

Міжнародна пропозиція Divan.tv коштуватиме $9.99 на місяць і включатиме понад 60 каналів, а також фільми, відео, музику та радіо. До пакету включено українські канали, серед яких - «Інтер+». У медіахолдингів «Медіа Група Україна» і StarLigthMedia не передбачено прав на міжнародне мовлення, а з групою «1+1 медіа» з приводу каналу «1+1 International» Divan.tv веде перемовини.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», своїм рішенням Господарський суд міста Києва зобов'язав Divan.tv припинити трансляцію телеканалу СТБ, а також сплатити 1,1 тис. грн. судового збору. До цього суд заборонив сервісу транслювати Новий канал. Divan.tv заявляє, що оскільки відтепер є міжнародною компанією, судові розгляди будуть відбуватися в міжнародному суді, а не в локальному.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10609
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду