detector.media
08.10.2013 15:02
Divan.tv планує вийти на ринки Європи-США та підключити до сервісу 1 млн користувачів
Divan.tv планує вийти на ринки Європи-США та підключити до сервісу 1 млн користувачів

Divan.tv повідомляє, що за інвестиційним планом розвитку компанії, у 2017 загальна аудиторія сервісу має скласти 1 млн. користувачів, без урахування українського та російського ринків. Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

Заплановано, що Divan.tv стане міжнародною компанією з двома головними офісами у США та Росії. «У Москві буде відкрито офіс, що координуватиме роботу компанії у Європі та СНД. Головний офіс, який буде відповідальний за розвиток Divan.tv. у всіх інших країнах, буде знаходитись в Каліфорнії (США). В Україні компанія залишає лише представництво і офіс дослідження і розробки (R & D)», - йдеться у повідомленні прес-служби.

 

Засновник Divan.tv. Андрій Колодюк вважає, що для розвитку компанії в Україні ще не готові представники телевізійного ринку України, тому керівництво компанії прийняло рішення виходити з сервісом у інші країни.

 

«Саме зараз, коли ми завершили реалізацію своєї концепції TV Everywhere (Smart TV, медіаплеєр, планшет, web), ми оголосили про вихід на ринки 200 країн світу. Нам вдалося переломити звичні і вже усталені правила гри на ринку ТБ. Єдине, що ми поки не подужали - створити прозорі умови гри в цій країні. Шкода, що представники ТБ-ринку України виявилися не готові до них. Ситуація, яку спеціально створили минулого року навколо Divan.tv і яка триває донині - тому підтвердження. Але ми робимо все можливе, щоб сформувати з іншими гравцями ринку платного ТБ легальну культуру телеперегляду», - заявив пан Колодюк.

 

Міжнародна пропозиція Divan.tv коштуватиме $9.99 на місяць і включатиме понад 60 каналів, а також фільми, відео, музику та радіо. До пакету включено українські канали, серед яких - «Інтер+». У медіахолдингів «Медіа Група Україна» і StarLigthMedia не передбачено прав на міжнародне мовлення, а з групою «1+1 медіа» з приводу каналу «1+1 International» Divan.tv веде перемовини.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», своїм рішенням Господарський суд міста Києва зобов'язав Divan.tv припинити трансляцію телеканалу СТБ, а також сплатити 1,1 тис. грн. судового збору. До цього суд заборонив сервісу транслювати Новий канал. Divan.tv заявляє, що оскільки відтепер є міжнародною компанією, судові розгляди будуть відбуватися в міжнародному суді, а не в локальному.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY