Паперник, Липовецька, Талан і Бебешко готують шоу «Машина часу» на ICTV

Паперник, Липовецька, Талан і Бебешко готують шоу «Машина часу» на ICTV

4 Жовтня 2013
8073
4 Жовтня 2013
13:43

Паперник, Липовецька, Талан і Бебешко готують шоу «Машина часу» на ICTV

8073
Паперник, Липовецька, Талан і Бебешко готують шоу «Машина часу» на ICTV
Паперник, Липовецька, Талан і Бебешко готують шоу «Машина часу» на ICTV

Режисером нового праймового шоу телеканалу ICTV «Машина часу» став кліпмейкер і режисер Максим Паперник (на фото), музичним продюсером - Володимир Бебешко, продюсером - Ігор Талан, креативним продюсером - Алла Липовецька. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Зі слів режисера Максима Паперника, шоу «Машина часу» стало для нього новим викликом. «Це виклик, тому що масштаб. Ми маємо намір осягнути неосяжне, - каже режисер. - Винаходити велосипед цікавіше, ніж займатися копіюванням форматів під кальку - такого формату, власне, й не існувало, а бути першовідкривачем завжди добре. Глядача зараз складно чимось здивувати. Але ми пропонуємо йому мандрувати часом і усвідомити, що тільки справжні людські цінності можуть утримати те, заради чого ми живемо. Тому я щиро вірю в це шоу».

 

Режисер Максим Паперник та експерт проекту Лоліта

 

Музичний продюсер Володимир Бебешко теж приєднався до проекту, тому що аналогів йому ще не було. «Шоу "Машина часу" точно розворушить глядача, тому я пророкую йому великий успіх. Жартома я називаю його "індійським кіно", на яке люди підуть родинами. Звичайно, працювати над таким шоу непросто, але весь секрет у тому, що в нас усе буде дуже стильно й витримано. Ми відповідаємо за кожний номер», - каже він.

 

Ведучі Кузьма Скрябін та Анна Семенович і музичний продюсер Володимир Бебешко

 

Нагадаємо, Ігор Талан є керівником департаменту розважальних програм ICTV і власником компанії «Талан продакшн груп». У минулому був одним з продюсерів проекту «Шанс», у якому були задіяні Кузьма Скрябін і Володимир Бебешко, які нині разом з ним працюють над «Машиною часу».

 

Алла Липовецька в минулому була директором з виробництва телеканалу «Інтер», генеральним продюсером телепрограм Story First Production - виробничої компанії холдингу «СТС Медіа», керівником компанії Film.ua Television у складі Film.ua Group, генеральним продюсером телеканалу «Україна», виконавчим продюсером «Фабрики зірок» на Новому каналі, продюсером розважальних програм каналу ICTV тощо.

 

Телепорт-шоу «Машина часу» стартує на ICTV наприкінці жовтня. Це оригінальна розробка телеканалу. За форматом двоє ведучих та їхні команди влаштують у студії «битву років», по черзі переносячи глядача в атмосферу різних часів. Хто з них переконливіше представить свій рік, визначатимуть експерти.

 

Вестимуть шоу Анна Семенович і Кузьма Скрябін. Модератор проекту - Отар Кушанашвілі, експерти шоу - співаки Лоліта і Потап.

 

«Детектор медіа»

 

Фото надані прес-службою каналу

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8073
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Знавець
3848 дн. тому
Спасіба, зєвнул...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду