detector.media
04.10.2013 13:43
Паперник, Липовецька, Талан і Бебешко готують шоу «Машина часу» на ICTV
Паперник, Липовецька, Талан і Бебешко готують шоу «Машина часу» на ICTV

Режисером нового праймового шоу телеканалу ICTV «Машина часу» став кліпмейкер і режисер Максим Паперник (на фото), музичним продюсером - Володимир Бебешко, продюсером - Ігор Талан, креативним продюсером - Алла Липовецька. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Зі слів режисера Максима Паперника, шоу «Машина часу» стало для нього новим викликом. «Це виклик, тому що масштаб. Ми маємо намір осягнути неосяжне, - каже режисер. - Винаходити велосипед цікавіше, ніж займатися копіюванням форматів під кальку - такого формату, власне, й не існувало, а бути першовідкривачем завжди добре. Глядача зараз складно чимось здивувати. Але ми пропонуємо йому мандрувати часом і усвідомити, що тільки справжні людські цінності можуть утримати те, заради чого ми живемо. Тому я щиро вірю в це шоу».

 

Режисер Максим Паперник та експерт проекту Лоліта

 

Музичний продюсер Володимир Бебешко теж приєднався до проекту, тому що аналогів йому ще не було. «Шоу "Машина часу" точно розворушить глядача, тому я пророкую йому великий успіх. Жартома я називаю його "індійським кіно", на яке люди підуть родинами. Звичайно, працювати над таким шоу непросто, але весь секрет у тому, що в нас усе буде дуже стильно й витримано. Ми відповідаємо за кожний номер», - каже він.

 

Ведучі Кузьма Скрябін та Анна Семенович і музичний продюсер Володимир Бебешко

 

Нагадаємо, Ігор Талан є керівником департаменту розважальних програм ICTV і власником компанії «Талан продакшн груп». У минулому був одним з продюсерів проекту «Шанс», у якому були задіяні Кузьма Скрябін і Володимир Бебешко, які нині разом з ним працюють над «Машиною часу».

 

Алла Липовецька в минулому була директором з виробництва телеканалу «Інтер», генеральним продюсером телепрограм Story First Production - виробничої компанії холдингу «СТС Медіа», керівником компанії Film.ua Television у складі Film.ua Group, генеральним продюсером телеканалу «Україна», виконавчим продюсером «Фабрики зірок» на Новому каналі, продюсером розважальних програм каналу ICTV тощо.

 

Телепорт-шоу «Машина часу» стартує на ICTV наприкінці жовтня. Це оригінальна розробка телеканалу. За форматом двоє ведучих та їхні команди влаштують у студії «битву років», по черзі переносячи глядача в атмосферу різних часів. Хто з них переконливіше представить свій рік, визначатимуть експерти.

 

Вестимуть шоу Анна Семенович і Кузьма Скрябін. Модератор проекту - Отар Кушанашвілі, експерти шоу - співаки Лоліта і Потап.

 

«Детектор медіа»

 

Фото надані прес-службою каналу

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY