detector.media
03.10.2013 13:25
Видавець газети «Взгляд» запустив тижневик «Взгляд. Выходной»
Видавець газети «Взгляд» запустив тижневик «Взгляд. Выходной»

3 жовтня видавець щоденної суспільно-політичної газети «Взгляд» - ТОВ «Новий погляд країни» - запустив тижневик «Взгляд. Выходной». Видання є своєрідним продовженням газети і готується її редакцією. Про це йдеться в повідомленні компанії-видавця.

 

Газета «Взгляд. Выходной» містить 40 шпальт, тому в ній «більше аналітики, журналістських розслідувань, корисних матеріалів». Крім новин зі світу політики, економіки й культури та розслідувань у тижневику додано матеріали про здоров'я, сімейні стосунки, побутові поради, психологічні тести, гороскоп, сканворд, сторінку для дітей, а також телепрограму з анонсами та новинами зі світу ТБ.

 

Зі слів в. о. головного редактора «Взгляда» Андрія Хрустальова, тижневик робить акцент на журналістських розслідуваннях та непростих дискусійних темах, які інтригують і шокують.

 

«Взгляд. Выходной» виходитиме щочетверга заявленим накладом 400 тис. примірників і поширюватиметься по всій країні. 50 тис. примірників надходитимуть у роздрібний продаж, ще 350 тис. - за ознайомчою передплатою. Формат газети - А3, повний колір. Передплатна ціна на місяць - 9,95 грн, у роздріб - 3 грн.

 

«Потреба в тижневику зріла давно, - каже пан Хрустальов. - У нас молода, енергійна редакція, якій тісно в межах щоденної газети, що передбачає лаконічність. На щоденку читач витрачає максимум 20 хвилин, доки їде на роботу в метро чи їсть в обідню перерву. А це означає, що писати потрібно коротко і чітко. Тижневик читати можна докладно, без поспіху, коли є вільний час або коли складаєш плани на наступний тиждень».

 

У найближчих планах групи видань «Взгляд» - повний ребрендинг інформаційного інтернет-ресурсу vz.ua, зміст і дизайн якого оновляться протягом жовтня 2013 року.

 

Нагадаємо, газета «Взгляд» видається ТОВ «Новий погляд країни» з 26 вересня 2012 року та виходить п'ять разів на тиждень - з понеділка по п'ятницю заявленим накладом 50,4 тис. Примірників. Видання формату А3, повний колір, 16 шпальт. Ціна - 2 грн.

 

Із січня 2013 року видавець «Взгляда» запустив щотижневе інформаційно-розважальне видання «Взгляд ТВ». Формат А4, 100 шпальт, заявлений наклад 75 тис. примірників, ціна 5,60 грн.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY