Сайт Story.com.ua змінив дизайн на адаптивний

Сайт Story.com.ua змінив дизайн на адаптивний

3 Жовтня 2013
4745
3 Жовтня 2013
13:21

Сайт Story.com.ua змінив дизайн на адаптивний

4745
Сайт Story.com.ua змінив дизайн на адаптивний
Сайт Story.com.ua змінив дизайн на адаптивний

Видавництво Sanoma Media Ukraine оновило дизайн свого інтернет-видання Story.com.ua. Про це повідомляє прес-служба видавця.

 

Метою перезапуску є зміна концепції дизайну і поліпшення сприйняття сайту на різних пристроях. Тепер, як повідомляє  Sanoma, інформацію інтернет-видання зручно читати з мобільних пристроїв.

 

Story став першим сайтом у компанії, який запустили в адаптивному дизайні. На даний момент ця версія працює в режимі beta.

 

Найближчим часом Sanoma планує запуск сайту Cosmopolitan Bride, який також буде виконаний в адаптивному дизайні.

 

Сайт Story.com.ua був запущений в червні 2010 року. Основні рубрики - Starlife, Fashion, Beauty, TV і Кіно, Фото, Відео, Спецтеми, Блоги, Сьогодні на Story, Конкурси. Sanoma повідомляє, що щомісячна аудиторія сайту Story.com.ua на сьогоднішній день складає 500 тис. унікальних відвідувачів.

 

Як відомо, і травні у видавництві Sanoma було прийняте рішення припинити випуск друкованої версії  журналу Story і збільшити інвестиції в розвиток онлайн-ресурсу.  

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4745
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду