На ТЕТ  стартує скетчком «Країна У» виробництва «Студії Квартал 95»

На ТЕТ стартує скетчком «Країна У» виробництва «Студії Квартал 95»

1 Жовтня 2013
15879
1 Жовтня 2013
18:15

На ТЕТ стартує скетчком «Країна У» виробництва «Студії Квартал 95»

15879
На ТЕТ  стартує скетчком «Країна У» виробництва «Студії Квартал 95»
На ТЕТ  стартує скетчком «Країна У» виробництва «Студії Квартал 95»

Телеканал ТЕТ починає 7 жовтня показ скечкому продакшну «Студія Квартал 95» і «Драйв Продакшн». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Стрічка виходитиме  в ефір о 21.00.

 

«Ми хочемо показати Україну з усіх боків , всю її географію: Схід, Захід, Північ, Південь, Центр. Тому що Україна дуже різна і в цій своїй «різниці» максимально цікава» , - каже креативний продюсер «Країни У» Андрій Чивурін.

 

Нагадаємо, «Країна У» - це скетчком про життя молоді в різних містах України. Як зазначає канал, програма буде орієнтована перш за все на українського глядача.

 

Герої скетчу  «Країна У» відвідають Київ, Дніпропетровськ, Тернопіль, Миколаїв, Сімферополь, Харків, а також безіменне село на Полтавщині. У ролі жителів цих населених пунктів - українські КВНщики: Ігор Ластівчин, Володимир Борисов та Юрій Ткач («Дніпро», Дніпропетровськ), Дар'я Кобякова і Христина Понунаева («Збірна Блондинок України», Харків), Чингіз Мазінов, Рустем Емірсаліев, Сергій Бібілов та Ілля Дерменжі («Острів Крим», Сімферополь), Тарас Стадницький і Тетяна Песик («VIP - Тернопіль»), Євген Косніковскій, Олег Сьомін і Юлія Мотрук («Збірна портових міст», Миколаїв - Південний), Ірина Сопонару («Вінницькі перці»).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15879
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду