detector.media
01.10.2013 18:15
На ТЕТ стартує скетчком «Країна У» виробництва «Студії Квартал 95»
На ТЕТ  стартує скетчком «Країна У» виробництва «Студії Квартал 95»

Телеканал ТЕТ починає 7 жовтня показ скечкому продакшну «Студія Квартал 95» і «Драйв Продакшн». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Стрічка виходитиме  в ефір о 21.00.

 

«Ми хочемо показати Україну з усіх боків , всю її географію: Схід, Захід, Північ, Південь, Центр. Тому що Україна дуже різна і в цій своїй «різниці» максимально цікава» , - каже креативний продюсер «Країни У» Андрій Чивурін.

 

Нагадаємо, «Країна У» - це скетчком про життя молоді в різних містах України. Як зазначає канал, програма буде орієнтована перш за все на українського глядача.

 

Герої скетчу  «Країна У» відвідають Київ, Дніпропетровськ, Тернопіль, Миколаїв, Сімферополь, Харків, а також безіменне село на Полтавщині. У ролі жителів цих населених пунктів - українські КВНщики: Ігор Ластівчин, Володимир Борисов та Юрій Ткач («Дніпро», Дніпропетровськ), Дар'я Кобякова і Христина Понунаева («Збірна Блондинок України», Харків), Чингіз Мазінов, Рустем Емірсаліев, Сергій Бібілов та Ілля Дерменжі («Острів Крим», Сімферополь), Тарас Стадницький і Тетяна Песик («VIP - Тернопіль»), Євген Косніковскій, Олег Сьомін і Юлія Мотрук («Збірна портових міст», Миколаїв - Південний), Ірина Сопонару («Вінницькі перці»).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY