Тимур Мірошниченко, Віолетта Трикова, Слава Соломка та інші стали ведучими каналу «112 Україна» (ВІДЕО)

19 Вересня 2013
22900
19 Вересня 2013
15:16

Тимур Мірошниченко, Віолетта Трикова, Слава Соломка та інші стали ведучими каналу «112 Україна» (ВІДЕО)

22900
Тимур Мірошниченко, Віолетта Трикова, Слава Соломка та інші стали ведучими каналу «112 Україна» (ВІДЕО)

Новий телеканал «112 Україна», який починає повноцінне мовлення в жовтні, оприлюднив імена своїх ведучих у промо-ролику, який має у своєму розпорядженні «Детектор медіа».

 

 

Ведучими вечірнього праймового ток-шоу «Знай більше» стали головні редактори «112 Україна» Світлана Орловська (у минулому - «Ера») і Тетяна Гончарова (у минулому - «Ера» і Перший національний) Вони вестимуть програму потижнево, а щодня їхніми партнерами по ефіру будуть п'ять різних відомих людей, імена яких канал оприлюднить згодом, розповів «Детектор медіа» генеральний продюсер «112 Україна» Олексій Семенов. «Знай більше» виходитиме по буднях з 20:00 до 22:00.

 

Редактор «112 Україна» Павло Кужеєв (у минулому - 5 канал) разом з Роксаною Руно (у минулому - телеканали «Гамма» і Tonis) вестиме післяобідні та вечірні прямі ефіри до 20:00, а Василь Голованов (актор, ведучий «Просто радіо») разом з Віолеттою Триковою (акторка, у минулому - телеканали Tonis та «Інтер») - ранкові та денні прямі ефіри.

 

Редактор «112 Україна» Сергій Гулюк (у минулому - репортер «Піраній» на Новому каналі) вестиме денні ефіри вихідного дня з 12:00 разом з Тетяною Гончаровою або Світланою Орловською.

 

Новини каналу «112 Україна» вестимуть Тимур Мірошниченко (у минулому - Перший національний) і Тетяна Хмельницька (ведуча і продюсер «Радіо Ера»). Випуски новин виходитимуть кожні дві години починаючи з 10:00, розповів пан Семенов.

 

Підлітковий проект «Наша тема», який виходитиме по суботах і неділях з 9:00 до 12:00, вестимуть Слава Соломка (екс-ведучий «Підйому» на Новому каналі), Даша Счастлива та Тигран Мартиросян. Гостями кожного ефіру буде один клас якоїсь зі шкіл, розповів пан Семенов. У проекті буде інфострічка всіх подій не лише з життя підлітків, а й дорослих.

 

Телеканал продовжує кастинги ведучих.

 

«112 Україна» - новий телеканал, що розпочав тестове мовлення 24 серпня 2013 року на супутнику AMOS. Формат - інформаційно- розважальний. Генеральним директором є Андрій Подщіпков. Генеральний продюсер - Олексій Семенов.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22900
Коментарі
32
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
J. H.
3861 дн. тому
Яке щастя, ще один російський канал в Україні...
Vova
3862 дн. тому
Я думаю, что рано или поздно, но эти ребята очень станут быстро и надолго любимцами публики. Уж больно они разноплановы и хорошо себя держат.
Бэнтли
3862 дн. тому
Просто лапочка Гончарова)
Бабье лето
3862 дн. тому
Не ожидала, что так быстро все произойдет. И кастинг видно был очень большой,если реально взяли очень ярких и артистичных ребят.
Драго
3862 дн. тому
Хорошо, что все таки началось какое то движение. Прогресс- это всегда классно.
высокая концентрация взгляда
3862 дн. тому
Товарищи комментаторы, уже поняли, что вы с одного канала "112" .Может у вас разные фентипы, но комменты одинаковы: все талантливые и исключительно чистые. Как и Семенов, которого оччччень хорошо знают. Умерьте пыл- работайте и вас помітяь.
Шото
3862 дн. тому
Дуже файні обличчя. Яскраві та дуже добрі.
Енот
3862 дн. тому
Рад, что появился еще один телеканал, который будет радовать симпатичными интеллектуальными ведущими. И студия - не пожалели хрустов- к бабке ходить не надо.
Брат-3
3862 дн. тому
Алексей Cеменов собрал разноплановых по фенотипу и психологии людей. И это очень правильно. Ведь зрители это тоже люди, все разного мировоззрения и внешности. В в студии мы будем видеть разноплановых ведущих, которые наверняка каждый найдет своих почитателей, по своему подобию. И самое главное- что все ведущие реально позитивные.
перс
3862 дн. тому
Татьяна Гончарова непревзойденная конечно. Как и Виолетта Трикова. Мне все очень нравится, буду очень рад смотреть на красивых женщин на телеэкране )
Саныч
3862 дн. тому
Что не говори, а Семенов собрал талантливых людей. Это видно по их лицам и их речи. Чистая речь и высокая концентрация взгляда.
Мао Дзе Дун
3862 дн. тому
Как по мне, то музыка истудия и вся в общем на уровне CNN. Мне очень нравится оформление. И голос в ролике у ведущей хорошо поставлен.
синичка
3862 дн. тому
Очень крутая студия и профессиональные ведущие. Зачет по взрослому.
Mango
3862 дн. тому
Я так розумію, що самі обличчя з ролика підключились і пишуть самі собі гарні коммєнти:)))) критику також треба сприймати, звоьзди!:)
МВ
3862 дн. тому
Одну гадюку Семенов точно пригрел. Но он пока еще об этом не знает....:) Узнает:)
Пегас
3862 дн. тому
Впечатляет! И при чем тут украинська мова. Агов! Смиритесь! У нас двуязычная страна!
Типа креативно
3863 дн. тому
Типа креативно, ролик слямзили, идея то не новая и не авторская. а насчет русского языка - согласен, стыдно. Если шеф русскоязычный, то все и быстренько под него подстроились. И сайт у них, кстати, на москальской родненькой. Семеныч опять денег срубит на аматорах наивных и быстренько прикроет лавочку.
113
3863 дн. тому
промо українського каналу російською мовою??? флаг вам в анус! якщо у них немає людини, яка може начитати 6 хвилин тексту українською мовою, то майбунтнього в цього каналу в Україні немає. як можна так не поважати аудиторію країни, в якій працюєш????
Анжей
3863 дн. тому
Лишь бы обосрать. А вы задумайтесь, люди создают с нуля КАНАЛ! Не отжали тонис или Tvi и все равно толку никакого. Семенов грамотный менеджер, я думаю, что у него все получится.
Вано
3863 дн. тому
А шо, алкаша с первых кадров опять трудоустроили? Алкоголики опять рулят на ТВ? Ну это до первого запоя.
оппа
3863 дн. тому
оппа, прикольное позиционирование ведущих. а другие своих прячут. а эти дерзкие. респект
GARU
3863 дн. тому
а покажите студии,, интересно
Влад
3863 дн. тому
Руно - лидер обсуждения! Молодец девочка!
King
3863 дн. тому
Ржака и стеб откровенный конечно этот ролик, зато необычный. А тётки тут и рады кости перемыть, завидовать лучше молча, если лишнюю рекламу этой руно делать не собираетесь
Кузнецов
3863 дн. тому
Эксы - значит имеют опыт. Комментаторы - брызжут желчью от зависти...
rjrc
3863 дн. тому
Дуже смішно, коли Руно сама про себе за кадром каже "красота и ум не совместимы не тот случай"О господи, УТР не витравиш!
Роднянский
3863 дн. тому
а мне нравится команда... Руно - очень хороша.
про
3863 дн. тому
какие нехорошие комменты... значит, команда 112 - крутышки!!!! держитесь и жарьте этих овец!!!
Олюня
3863 дн. тому
Все какие-то эксы, какие-то неудачные....
ПарижБерлин
3863 дн. тому
Кто в кадр пустил этих аматоров? особенно страшнючую Руно, ей только детей пугать, сброд блатных и нищих, те, кого больше ни на какие другие приличные каналы не приглашают.
Зара
3863 дн. тому
Це, конечно, велика лажа, що цей недороблений ролік потрапив в інтернет. Трішки позорно. Хотіли ж, мабуть, нормально стартанути, а вже з перших кадрів ржачно і нємножко по-дєбільному.
Фенхель
3863 дн. тому
Но денег меньше, чем понотов, поэтому у Орловской и Хмельницкой одна блузочка на двоих)))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду