detector.media
19.09.2013 15:16
Тимур Мірошниченко, Віолетта Трикова, Слава Соломка та інші стали ведучими каналу «112 Україна» (ВІДЕО)

Новий телеканал «112 Україна», який починає повноцінне мовлення в жовтні, оприлюднив імена своїх ведучих у промо-ролику, який має у своєму розпорядженні «Детектор медіа».

 

 

Ведучими вечірнього праймового ток-шоу «Знай більше» стали головні редактори «112 Україна» Світлана Орловська (у минулому - «Ера») і Тетяна Гончарова (у минулому - «Ера» і Перший національний) Вони вестимуть програму потижнево, а щодня їхніми партнерами по ефіру будуть п'ять різних відомих людей, імена яких канал оприлюднить згодом, розповів «Детектор медіа» генеральний продюсер «112 Україна» Олексій Семенов. «Знай більше» виходитиме по буднях з 20:00 до 22:00.

 

Редактор «112 Україна» Павло Кужеєв (у минулому - 5 канал) разом з Роксаною Руно (у минулому - телеканали «Гамма» і Tonis) вестиме післяобідні та вечірні прямі ефіри до 20:00, а Василь Голованов (актор, ведучий «Просто радіо») разом з Віолеттою Триковою (акторка, у минулому - телеканали Tonis та «Інтер») - ранкові та денні прямі ефіри.

 

Редактор «112 Україна» Сергій Гулюк (у минулому - репортер «Піраній» на Новому каналі) вестиме денні ефіри вихідного дня з 12:00 разом з Тетяною Гончаровою або Світланою Орловською.

 

Новини каналу «112 Україна» вестимуть Тимур Мірошниченко (у минулому - Перший національний) і Тетяна Хмельницька (ведуча і продюсер «Радіо Ера»). Випуски новин виходитимуть кожні дві години починаючи з 10:00, розповів пан Семенов.

 

Підлітковий проект «Наша тема», який виходитиме по суботах і неділях з 9:00 до 12:00, вестимуть Слава Соломка (екс-ведучий «Підйому» на Новому каналі), Даша Счастлива та Тигран Мартиросян. Гостями кожного ефіру буде один клас якоїсь зі шкіл, розповів пан Семенов. У проекті буде інфострічка всіх подій не лише з життя підлітків, а й дорослих.

 

Телеканал продовжує кастинги ведучих.

 

«112 Україна» - новий телеканал, що розпочав тестове мовлення 24 серпня 2013 року на супутнику AMOS. Формат - інформаційно- розважальний. Генеральним директором є Андрій Подщіпков. Генеральний продюсер - Олексій Семенов.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY