Дмитра Шепелєва у шоу «Розсміши коміка» замінив Віктор Васильєв

Дмитра Шепелєва у шоу «Розсміши коміка» замінив Віктор Васильєв

28 Серпня 2013
14029
28 Серпня 2013
15:11

Дмитра Шепелєва у шоу «Розсміши коміка» замінив Віктор Васильєв

14029
Дмитра Шепелєва у шоу «Розсміши коміка» замінив Віктор Васильєв
Дмитра Шепелєва у шоу «Розсміши коміка» замінив Віктор Васильєв

Ведучим шоу «Розсміши коміка» на каналі «1+1» стане російський актор, ведучий і резидент проекту «Comedy Club» Віктор Васильєв. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

29 серпня стартують зйомки нового сезону розважального шоу «Розсміши коміка»,  яке виробляє для каналу «1+1» «Студія Квартал-95». До Володимира Зеленського та Євгена Кошового приєднається російський шоумен Віктор Васильєв. Раніше ведучим шоу «Розсміши коміка» був Дмитро Шепелєв.

 

«Розсміши коміка» - народна розважальна програма, в якій будь-яка людина, що володіє комічним талантом, має шанс заробити непогані гроші. Ніяких жорстких правил у грі немає. Виступ кожного учасника проходить у п'ять етапів. Кожен етап триває всього одну хвилину. Якщо після проходження будь-якого з етапів претендентові вдалося розсмішити коміків або хоча б викликати у них легку посмішку, він має право відмовитися від подальшої боротьби і забрати свій поточний виграш в одну, п'ять, 10 чи 20 тисяч гривень. Ті, хто ризикне і боротиметься до кінця, отримують шанс заробити 50 тисяч гривень. Але якщо через хвилину коміки залишилися холоднокровні, учасник залишає проект ні з чим», - нагадує телеканал.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», «Студія Квартал-95» продала формат шоу «Розсміши коміка» у Фінляндію, Китай, Литву та Італію.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14029
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
zaikomer
3886 дн. тому
Насправді всі передачі подібного формату є місцем збору "городских сумасшедших")
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду