«Євромедіа Компані» отримало замовлення на пропагування системи освіти в Україні за 5,81 млн грн

16 Вересня 2013
5643
16 Вересня 2013
10:52

«Євромедіа Компані» отримало замовлення на пропагування системи освіти в Україні за 5,81 млн грн

5643
«Євромедіа Компані» отримало замовлення на пропагування системи освіти в Україні за 5,81 млн грн

Державне підприємство «Інформаційно-іміджевий центр» 11 вересня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Євромедіа Компані» на пропагування системи освіти України в засобах масової інформації Казахстану та Грузії. Про це повідомляє сайт «Наші гроші» з посиланням на «Вісник державних закупівель».

 

Вартість угоди склала 5,81 млн грн. За її умовами «Євромедіа Компані» має відзняти і розмістити шість випусків інтелектуально-розважальної телепрограми у кожній зі згаданих країн. У телепрограмі мають змагатись випускники шкіл, а призом буде навчання в українському виші.

 

Як нагадує видання, фірму «Євромедіа Компані» заснував Павло Грицак, бізнес-партнер Олександра Ксенофонтова (ТОВ «Шоутайм») - чоловіка і продюсера львівської співачки Руслани Лижичко. Пан Грицак також виступив ко-продюсером «ОГОшоу» Руслани.

 

Єдиним допущеним до участі конкурентом було львівське ПП «Рекмарк» Юрія Копка.

 

З урахуванням цієї закупівлі, «Євромедіа Компані» за два роки отримало підряди від Міносвіти Дмитра Табачника на 17,03 млн грн.

 

Нагадаємо, минулого року продакшн «Євромедіа» (Euromedia) зняв телевікторину для казахського та азербайджанського телебачення «Місія студент - Хто хоче вчитися в Україні?», переможці якого отримали навчання в українських вишах.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5643
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду