3D не стане провідним трендом на телебаченні – Майкл Гріндон

3D не стане провідним трендом на телебаченні – Майкл Гріндон

12 Вересня 2013
5429
12 Вересня 2013
12:37

3D не стане провідним трендом на телебаченні – Майкл Гріндон

5429
3D не стане провідним трендом на телебаченні – Майкл Гріндон
3D не стане провідним трендом на телебаченні – Майкл Гріндон

Експерт телеіндустрії, екс-президент компанії Sony Pictures Television International Майкл Гріндон не очікує буму 3D y світовому телебаченні. Про це він сказав, відповідаючи на запитання продюсерів під час лекції в рамках Kiev Media Week 2013.

 

Свій візит до Києва 11 вересня пан Гріндон присвятив темі «Як успішно адаптувати глобальні тренди світової телеіндустрії в країнах СНД».

 

«Раніше мій керівник в компанії Sony мав великі плани щодо 3D. Але він дуже помилявся», - відзначив Майкл Гріндон.

 

На його думку, розвиток 3D не сягне далі нішевих позицій. «Значного інтересу з боку аудиторії та попиту на 3D телевізори немає, і я до цього напрямку ставлюся обережно», - сказав Майкл Гріндон.

 

За його словами, це відбувається внаслідок кількох причин. Радикальної зміни якості зображення в телевізорі 3D не гарантує. Однак для телеглядача перегляд такого контенту пов`язаний з додатковими умовами щодо розташування під час перегляду і закупівлі нового обладнання. «Гадаю, не так багато глядачів готові негайно замінити телевізори на користь 3D. До того ж, для перегляду потрібен спеціально створений контент», - додав експерт.

 

Набагато більше перспектив у 3D, на думку пана Гріндона, в царині кінопрокату, де є популярною, наприклад, технологія IMAX та спостерігається увага виробників кіно- та анімаційних фільмів до 3D. «У цій царині 3D неодмінно принесе прибуток», - впевнений Майкл Гріндон.

 

Майкл Гріндон - почесний гість конференції Kiev Media Week 2013, що проходить у Києві з 10 по 13 вересня. Саме цей експерт зробив Sony Pictures Television International (SPTI) багатомільярдною імперією, збільшивши щорічний дохід компанії до $ 2 000 000 000. Завдяки Майклу Гріндону і його команді сьогодні Sony володіє 122 каналами в 140 країнах з аудиторією в більш ніж 435 млн домогосподарств, а виробничі потужності SPTI (9000 годин контенту) працюють на понад 20 ключових територіях світу.
 

Майкл Гріндон - також засновник компанії Grindon Media, що сеціалізується на консалтингу в сфері телевиробництва й медіадистрибуції.



«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5429
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду